Digidexo.com

Vekttap tips for kvinner

Vekttap tips for kvinner


Selv om utallige strategier veve gjennom trenings litteratur om å miste vekt, har kvinner vært frustrert over å finne at mens de klarte klippet vekt, hadde de problemer med å holde den av. Men det er bare en måte å opprettholde vekttap, og det er gjennom å endre livsstil. Hvis du har prøvd en rekke ulike metoder og klarte ikke å oppnå din vekt-tap mål, ikke gi opp. Ved tålmodig nærmer seg en fornuftig rutine, kan du faktisk trimme midjen for godt.

Spis fornuftig og ofte

Sunt kosthold er oppnådd gjennom å balansere magre proteiner, hele korn, og frukt og grønnsaker. Spise en rekke små måltider hver dag gir kroppen din den evigvarende energi den trenger for å brenne kalorier. Selv om ulike kjepphest dietter oppfordrer dieters å kutte kaloriinntaket, er ditt fokus bedre anvendt til å ta i hel, naturlig mat. Mens det er sant at å redusere kaloriinntaket vil føre til vekttap, fokuserer for mye på kalori mengder hemmer en helhetlig, varig tilnærming til vekttap, som hver persons caloric behov er forskjellige. I stedet, unngå matvarer som ikke tilfredsstiller - stekt eller foredlede produkter som pommes frites eller potetgull; disse matvarene redusere den totale energi og spike insulin nivåer, noe som gjør at du ønsker å spise mer.

Tren regelmessig

Omfattende fordelene ved trening er enumerable, og opprettholdt vekttap avhenger av noen type ukentlig treningsopplegg. Trene regelmessig øker metabolismen, noe som forbedrer din evne til å forbrenne kalorier. Basere måltider på mat med høyt protein og fiber (fisk, naturlig mandel eller peanøttsmør, kyllingbryst, hele brød og pasta), sammen med noen form for hjerte-aktivitet som jogging, gange eller sykling, kan tillate deg å kaste en til two pounds i en uke. Vær realistisk om trening, imidlertid. Lytt til kroppen din. Ikke presse grensene dine eller arbeide gjennom smerte. Å miste vekt kan være morsomt, og trenger ikke være smertefullt.

Hydration

Resterende godt hydrert er viktig for enhver vekttap plan. Etter hvert som du blir mer aktive, krever kroppen naturlig mer vann. Drikker minst fem pints (16 oz. Hver) i løpet av dagen holder du fornøyd, eliminere trang til snack på mat med høyt mettet fett. Vann bør erstatte sukkerholdig drikke som saft og brus, som disse elementene vil forlate deg dehydrert. Selv om du kanskje elsker kaffe, prøve å kutte ned til en hver dag, og i stedet fokusere på vann. Vanninntaket styrer stoffskiftet nivåer, som hjelpemidler i vekttap.

Rutine og Rest

Vanskelig arbeidstakere kan undervurdere kraften av hvile og avslapning. Men å bygge søvn og rutine inn i timeplanen din er avgjørende for å opprettholde vekttap og en sunn livsstil. Hormonnivået er naturlig opprettholdes når kroppen er uthvilt og fungerer på en vanlig tidsplan; slike rutiner også redusere sannsynligheten for overspising. Viktig å erkjenne er at å miste vekt kan være en stor endring i kroppen; utvikle mønstre med fornuftig sove og spise reduserer stress mens du opplever dette verdig fysisk reise.