Digidexo.com

Rødvin Fordeler for Pancreas

Rødvin Fordeler for Pancreas


Den polyfenoliske sammensatte resveratrol, som finnes i rødvin, har blitt dokumentert å ha potensial til å behandle flere tilstander i bukspyttkjertelen når konsumert i moderate mengder. Forskning av resveratrol er gjennomført over hele verden, men videre forskning er nødvendig.

Type 2 Diabetes

Forskning gjort ved det kinesiske vitenskapsakademi i Shanghai viste at resveratrol aktiveres enzymet SIRT1 som deretter undertrykt aktiviteten av enzymet PTP1B, noe som reduserer insulin aktivitet.

Karbohydrat Metabolism

En studie utført i India viste at rotter som fikk resveratrol i 30 dager var i stand til å bedre forbrenne karbohydrater fordi de hadde lavere blodsukker og høyere plasma insulin.

Bukspyttkjertelkreft

Ved University of Rochester Medical Center i New York, behandlet forskerne kreft i bukspyttkjertelen celler med resveratrol med og uten stråling. Resveratrol ble vist seg å samhandle med cellenes mitokondrier og svekke kreft protein funksjoner.

Bukspyttkjertelen Svulster

Resveratrol gjør tumorcellene mer følsomme for virkningene av stråling, mens på samme tid gjør friskt vev mindre følsom, holde det sunt.

Akutt pankreatitt

I Shaanxi-provinsen i Kina, forskere vist at resveratrol har anti-inflammatoriske egenskaper ved å hemme blodplate koagulering og cytokin produksjon.