Digidexo.com

De beste typer Protein Supplement

De beste typer Protein Supplement


Protein tilskudd finnes i alle helse-butikken og er nå dukker opp i dagligvarebutikker og mini-mars i form av barer og drinker. Protein er en nødvendig næringsstoff som kroppen bruker til å reparere, vokse og vedlikeholde muskler, hår, negler, hud og mange andre deler av kroppen din. En typisk person blir hennes daglige behov av protein gjennom maten hun allerede spiser, men hvis du ønsker å bulk opp muskler eller erstatte noen usunne matvaner med en protein shake, det er mange forskjellige typer kosttilskudd der ute for å sortere gjennom .

Myse og Soya

Myse og soya proteiner er de vanligste supplement former på markedet, og begge er gode. Whey er avledet fra meieriprodukter og soya kommer fra soyabønner, så hvis du er veganer, vil soya være det beste alternativet for deg. Når proteiner ble satt under et biologisk verdi test som avgjør både hvor fordøyelig de er og hvor tilgjengelig proteinet er laget for bruk, whey protein kom ut på topp. Whey protein er også en mer fullstendig protein som inneholder alle essensielle aminosyrer, mens soya mangler noen. Soyaprotein har flere av de ikke-essensielle aminosyre glutamin enn myseprotein, som oppmuntrer muskler å bruke fettsyrer istedenfor blodsukkeret for brensel. Den beste typen protein supplement vil avhenge i stor grad på dine spesifikke behov, men whey protein har en tendens til å slå ut soya siden det fortsatt har rikelig med glutamin for å få 3 til 5 gram tre ganger om dagen som er anbefalt for muskelvekst.

Ernæring etiketter

Noen protein pulver inneholde fyllstoffer som vil hindre muskel-bygge mer enn noe annet, så ikke kjøpe et produkt bare fordi det står "myse" på forsiden. Se på ernæring etiketten nøye før du foretar kjøpet. Protein har 4 kalorier per gram, så hvis etiketten er tilskrive mange flere kalorier per porsjon, er det en god indikasjon på at det pulveret har mye mer i det enn bare protein. Du kan forvente at det vil være noen ekstra kalorier fordi de må legge til ingredienser som gjør smaken utholdelig og pulveret lett å oppløse. Betale hensyn til fett og karbohydratinnhold; begge skal være lav.

Protein Bars, Drinks and Shakes

Markedet flommer over av ready-to-eat proteintilskudd i form av barer, sportsdrikke, rister og selv frokostblanding og chips. De fleste av disse produkter er meget høy i kalorier, fett og sukker. Hvis du ser på protein tilskudd fordi du ønsker å bygge muskelmasse, kan det hende du har plass i ernæring plan for å imøtekomme noen ekstra kalorier siden du skal jobbe ut så mye, men disse elementene kan gjøre noen skade på kostholdet ditt. Du er bedre å holde seg med protein pulver fordi du kan kontrollere hva som går inn rister du gjør.