Digidexo.com

Almond Oil Helse Fordeler

Ernæringseksperter har konkludert med at mandler er rike på kost fordeler og bør inkluderes i et sunt og balansert kosthold. Mandelolje har flere helsemessige fordeler, ikke bare for våre ernæringsmessige behov, men for vår hud, øyne, hår og mental velvære.

Hudpleie

Ved hjelp av mandelolje på huden din har mange store fordeler. Det er en stor fuktighetskrem som er kjent for å skape en mer jevn og glatt hud, samtidig som huden mer smidig og fast. Ved hjelp av mandelolje for øynene kan redusere poser og bidra til å redusere fine linjer og mørke ringer. I tillegg har olje blitt brukt til å kurere tørr, sprukken hud, så vel som å tilby lindring av kløe og utslett.

Hårpleie

Hår som er blitt kjemisk behandlet, farget eller har vært i solen for lang, kan være tørt, sprøtt, og skadet. Mandelolje er en utmerket ressurs for å gjenopprette håret tilbake til helse. Hvis det brukes som en balsam, kan mandelolje legge til volum og styrke og reparere ødelagte låser. Oljen i seg selv gir glans og glans til håret ditt, og kan også bidra til å forhindre håravfall også.

For din helse

Ikke alle fettrik mat er dårlig for deg, spesielt hvis maten er høy i enumettet fett som olivenolje og avokado. Mandler falle inn i denne gruppen også, og studier har vist at mandelolje kan bidra til å redusere kolesterolnivået og redusere risikoen for hjertesykdom. Matlaging med søt mandelolje kan legge til en søt nøtteaktig smak til dine oppskrifter. Pass på å bruke olje fra søte mandler og ikke bitre mandler, som de bitre mandler er kjent for å ha toksiske egenskaper.

Aromaterapi

Mandelolje gjør vidunderlig massasje olje. Ved hjelp av mandelolje under en full kroppsmassasje ikke bare bidrar til å lindre muskelsmerter og smerter, dets nærende egenskaper bidrar til generelle yngre utseende hud. Dessuten kan de aromatiske egenskaper av mandelolje blandes med andre essensielle oljer for å forbedre mentale velvære, så vel.

Betraktninger

Allergi mot mandler er svært vanlig. Derfor, før du bruker mandelolje, enten det er for inntak eller bruker det lokalt, sørg for at du ikke er allergisk mot denne type mutter. Hvis du har allergi mot andre typer nøtter, kan det være lurt å se din lege for å bestemme din toleranse for mandler. Allergiske reaksjoner på mandler kan være ganske alvorlig og inkludere hevelse i lepper, øyne, ansikt og hals begrensning på.