Digidexo.com

Hva skjer hvis du Unngå behandling for AIDS?

Hva skjer hvis du Unngå behandling for AIDS?


For personer med AIDS og HIV (viruset som forårsaker AIDS), får riktig behandling er avgjørende for å opprettholde helse og livskvalitet. Mens det er fortsatt ingen kur for AIDS, kan nåværende behandlinger og antiretrovirale legemidlene reduserer symptomene og la mange mennesker med viruset til å leve lenge og oppfylle liv. Men vil folk med AIDS som ikke får behandling nesten alltid utvikle alvorlige infeksjoner og sykdommer som til slutt resulterer i døden.

Når skal starte behandling

Mens ekspertene uenige om den beste tiden for hivpositive å starte behandling, gjeldende retningslinjer amerikanske anbefaler at alle med en CD4-tall på mindre enn 350 begynner AIDS behandling.

Fordeler med behandling

Gjeldende HIV terapi hjelpe hindre smitte, styrke immunforsvaret, bedre en persons livskvalitet, og redusere risikoen for alvorlig sykdom eller død.

Progresjon til AIDS

Det store flertallet av folk som er smittet med HIV og ikke ta AIDS medisiner vil til slutt dø som følge av viruset.

Symptomer og komplikasjoner

HIV-positive mennesker som unngår behandling kan oppleve en mangel på energi, vekttap og vedvarende utslett og infeksjoner, og kan til slutt utvikle alvorlige opportunistiske infeksjoner som kan føre til døden.

HIV-smitte

Tyder på at folk som tar antiretrovirale legemidler er mindre sannsynlighet for å overføre HIV. Men alle HIV-positive individer trenger fortsatt å praktisere sikker sex og unngå deling av sprøyter.

Behandling Overholdelse

Mens dagens antiretrovirale legemidler er effektive, de fungerer best når tas som foreskrevet. Hvis du savner doser viruset kan mutere, noe som kan føre til at medisiner for å slutte å virke.