Digidexo.com

Hvordan søke Heat Før Øvelser for bursitt

Bursitt er en infeksjon eller irritasjon i bursa (sacs mellom sener og bein brukes til å lage en pute), som kan føre til smerter og stivhet til det berørte området. Folk vanligvis lider av bursitt i kne eller skulder - mest på grunn av repeterende bevegelser som skaper irritasjon - men det kan blusse opp i andre områder av kroppen hvor disse små sekker er til stede, som hofte eller hælen. Den anbefalte behandling for bursitt er hvile, is og noen ganger antibiotika. Men hvis du har bursitt og ønsker å holde seg i form mens håndtere problemet, kan du prøve å bruke varme for å lette irritasjon.

Bruksanvisning

•  Fyll en varmeflaske med varmt vann eller senk en vaskeklut i en bøtte med varmt vann. Du kan også bruke en varmepute.

Vri ut vaskeklut av overflødig vann. Hvis du bruker en varmepute eller en varmeflaske, gå videre til neste trinn.

Påfør varmeflaske, vaskeklut eller varmepute til det berørte området.

Hold oppvarmet element på det berørte området i 15 til 20 minutter før trening. Hvis du bruker en vaskeklut til å søke varme, må du senke klut i varmt vann med jevne mellomrom som den kjøler.

Prøv å trene. Bruk av varme skal minske eventuell stivhet og øke blodsirkulasjonen til det berørte området, slik at bedre bevegelighet og mindre smerter.

Bruk is etter trening. Dette er viktig hvis du opplever noen smerter fra bursitt. Hold isen på det berørte området i 15 til 20 minutter.

Hint

  • En av de mest effektive metoder for å helbrede bursitt er å hvile det berørte området så mye som mulig.