Digidexo.com

Sparkle Kontaktlinser Informasjon

Helt siden myke kontaktlinser ble først introdusert i 1971, har folk slitt dem til å forbedre deres generelle syn. Men mange mennesker også elsket frihet fra briller og evnen til å forvandle sitt utseende. Du kan enkelt lysere eller mørkere øyenfarge ved å bruke fargede kontaktlinser. Den nyeste trenden i kontaktlinser er å legge gnisten til dine øyne, noen ganger med ekstra farge og noen ganger uten.

Swarovski Sparkle Kontakter

I 2008 design selskap Designboom og krystall gjør Swarovski holdt en designkonkurranse som heter "Crystal Vision." Designere fra hele verden ble utfordret til å bruke Swarovski krystaller på en ny og kreativ måte. Anthony MALLIER fra India kom opp med ideen om å montere små krystaller i en sirkel langs kanten av en kontaktlinse, og kalte sin oppfinnelse "Sparkle". Han vant andreplassen i konkurransen, men disse kontaktene har ennå å bli produsert.

Glitrer gullkontakter

Sparkles Gold kontaktlinser er laget av spesialitet kontaktlinse distributør Marietta Vision. Disse myke kontakter er plano linser, noe som betyr at de ikke gir noen synskorreksjon. Disse objektivene ikke endre fargen på øynene dine, men legge en gylden gnisten til iris, eller farget delen av øyet. Du får ett objektiv per hetteglass, og prisen varierer fra $ 20 til $ 25 en linse.

Freshlook Radiance Kontakter

Freshlook Radiance kontaktlinser er laget av store linseprodusenten CIBA Vision. Disse myke kontaktlinser legge til en dypere farge og metallisk glans til din naturlige øyenfarge. Høst bronse og Sunrise gull farger er for mørke øyne, og Moonlight sølv og Eden grønn er designet for lyse øyne. Disse linsene kan ikke fullt endre den opprinnelige øyenfarge. Du kan kjøpe disse kontaktene enten for synskorreksjon eller som Plano linser. Du mottar seks objektiver for ett øye i hver boks, og prisen varierer fra $ 29 til $ 40 en boks.

Cellini gullkontakter

Cellini Gullkontakter er laget av Marietta Vision. Disse myke kontaktlinser gi en gylden glimt i øynene. Reseptbelagte linser er tilgjengelig fra makten -6,0 til 0,0. Hvert hetteglass inneholder enten en venstre eller høyre linse og koste $ 25 til $ 30.

Generell Kontaktlinser Informasjon

Du kan bruke kontaktlinser, selv om synet ditt ikke trenger korreksjon. Men du trenger fortsatt en resept fra lege, siden kontaktlinser er betraktet som en medisinsk enhet og må monteres. Finn ut når du trenger å rengjøre kontaktene dine, når de trenger å skiftes ut, og for hvor lenge du kan bruke kontaktene dine hver dag. Prøv ut kontaktene dine for en uke eller så, og deretter gå tilbake til legen for en siste sjekk av dine øyne.