Digidexo.com

Matvarer med lav Kalium

Kalium er et viktig mineral til kroppen, hjelpe til dens evne til å opprettholde et normalt blodtrykk hastighet. Det er vanligvis finnes i grønnsaker, frukt, hele korn, bønner og melk. Personer som lider av nyresykdommer er ofte beordret til å bytte til en lav kalium diett på grunn av kroppens manglende evne til å behandle kalium. Ikke bytte kan føre til forvirring, hjerteinfarkt og en rekke andre hjerteproblemer.

Lavt kalium Grønnsaker

Det finnes en rekke av grønnsaker som kan betraktes som lav i kalium. For at disse grønnsakene til å falle inn i den lave kalium kategorien må de bli fortært bare én servering av gangen (eller 1/2 kopp kokt). Dette inkluderer, men er ikke begrenset til asparges, grønne bønner, kål, gulrøtter, selleri, aubergine, grønne erter, salat, okra, løk, paprika og brønnkarse.

Lavt kalium Frukt

Ganske mange frukter anses å være lav i kalium i tillegg. Frukt bør, som nevnt ovenfor, også bli spist bare en porsjon av gangen. Med mindre annet er angitt, er en enkelt porsjon av følgende frukter som tilsvarer en halv kopp. Noen gode lav-kalium frukt inkluderer epler (ett medium), bjørnebær, kirsebær, grapefrukt (halvparten av en frukt), fersken (en liten), plommer (en helhet), jordbær og vannmelon (1 kopp).

Andre lavt kalium Foods

Lav kalium matvarer trenger ikke å være blid og, tro det eller ei, er det noen matvarer du kanskje ikke har vurdert som kan passe din lavkaliumdiett. Med mindre annet er angitt, en enkelt porsjon av de følgende matvarer er halv kopp. Disse inkluderer brød og alle typer brød produkt, kaffe (8 oz.), Nudler, pasta, ris, te (16 oz. Maksimum), cookies gjort uten nøtter eller sjokolade, og til og med paier laget uten sjokolade eller annen høy kalium ingrediens .

Lavt kalium Protein Kilder

Det vanskeligste justering til kosthold vil være å finne proteiner som er lav i kalium. Lav kalium matvarer har vanligvis under 100 mg kalium per porsjon. Medium kalium matvarer har opptil 200 mg per porsjon og høy kalium matvarer har mer enn 200 mg per porsjon. De fleste fisk og kjøtt anses høy kalium matvarer. For eksempel 3 oz. av laks har 319 mg kalium. Tre oz. stek mørkt kjøtt kalkun har 259 mg. Ett egg, på den annen side anses som lav kalium, i snitt 55 mg pr egg.