Digidexo.com

Body Building Diet for vegetarianere

Kroppsbyggere og vegetarianere kan ikke virke som de hører hjemme i samme setning, som bodybuilding er ansett som en sport som er avhengig tungt på protein, hvorav mye er konsumert via magert kjøtt, kylling og fjærkre - alle nonvegetarian retter. Men det er nok av andre proteinkilder, gjennom hvilke vegetariske kroppsbyggere er i stand til å bygge så mye definisjon og masse som sine kjøttetende kolleger.

Vegetarianer Protein

Noen vegetarianere tillate seg å spise egg, og, som kylling og fisk, egg og egg vispene er gode kilder til protein, som er ansett byggesteinen av muskel. Ost og meieriprodukter er også gode kilder til protein for de på nonvegan dietter.

Vegan Planer

Andre vegetarianere følge en strengere plan, nekter å spise noe mat stammer fra dyr, eliminere egg, melk og til og med ost. Likevel, nok av muligheter forbli når det kommer til en bodybuilding diett. Blant dem er bønner, nøtter, ulike former for tofu, veggisburgere og veggie pølse.

Kosttilskudd

Vegetariske kroppsbyggere kan bruke de samme supplerende matvarer som nonvegetarians, for eksempel protein barer og shakes og linfrø olje. Disse bør brukes mellom måltidene, gjerne to eller tre timer etter frokost, lunsj og middag.

Avstands Meals

Det er viktig for kroppsbyggere - vegetarianer eller på annen måte - å spise fem eller seks mindre måltider gjennom dagen, i motsetning til to eller tre store måltider. Dette er fordi en utøver stadig behov for å drivstoff kroppen hennes og maksimere muskelvekst.

Frokost

Den første måltid på dagen for en vegetarianer bodybuilder kan være lik som alle som er opptatt av hans generelle helse eller kroppsbygning. En bit av hel-hvete brød, ville en kopp havre (kokt med vann) og to stykker av veggie pølse være en ideell frokost. Nonvegan kroppsbyggere kan erstatte havre med fire kokte eggehviter.

Lunsj

Aubergine er en annen kilde til protein, og ville være en ideell midtpunktet for en vegetarianer bodybuilder lunsj. En kopp usaltet nøtter og friske grønnsaker kan gi de nødvendige side retter.

Middag og Mer

Vegetariske kroppsbyggere trenger ikke være altfor kreativ når det kommer til middag, med en vegetarisk burger på en hel-hvete bun som hovedrett (legg salat, tomat, løk og sennep for smak). En side kan være så enkelt som en salat med alle grønnsaker hjertet ønsker, samt en kopp blandet frukt. Og mens en uuttalt regel av bodybuilding er å "gå til sengs sulten," en-gang-i-ett-mens kopp frossen yoghurt en time eller så etter middagen ville være en fin belønning for noen hard-trening idrettsutøver.