Digidexo.com

Hva kan gjøres Om Alvorlig Floater i øyet?

Øye floaters presentere seg selv som skygger eller mørke flekker som krysser synsfeltet, mest spesielt merk etter flytting til et mørkere område. De kan være assosiert med plutselige lysglimt som kan selv bli sett når øynene er lukket. Eye flytere er forårsaket av innskudd eller lommer av kondens i glasslegemet. De kan påvirke ett eller begge øyne. Og mens de kan være harmløse, kan de også være en indikasjon på mer alvorlige forhold, inkludert betennelse eller en svekkelse av netthinnen tilkobling.

Hjem rettsmidler for å bekjempe øye floaters

Det beste er selvfølgelig å unngå øye floaters med generell øye helsetjenester. Trene øynene, rulle dem i alle retninger, frem og tilbake, opp og ned, og i sirkulære retninger kan bidra til å holde glasslegemet klart. I tillegg øye leger anbefaler et sunt kosthold med antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke, grønne grønnsaker og sitrusfrukter. Omega-3 fettsyrer er også antatt å være gunstig for generell øyehelse. For urte Apparatet, melk tistel ekstrakt hjelpe.

Over tid vil de fleste øye floaters avta eller forsvinne som rusk forårsaker floater bryter opp eller absorberes. Eye flytere kan også skifte, å flytte et mindre irriterende. Og, for noen, vil hjernen tilpasse seg og begynner å ignorere flytere.

Medisinske behandlinger

Det er for øyeblikket ingen øyedråper eller enkle prosedyrer for å håndtere øye flytere. Et par av kirurgiske prosedyrer er mulig, men medisinske eksperter forskjellig på sine meninger om hvor verdifull eller effektiv disse prosedyrene er. Siden problemet oppstår i glasslegemet, er det en fremgangsmåte som brukes til å behandle øye flytere kalt en vitrektomi, der glasslegemet blir fjernet kirurgisk. Prosedyren innebærer mange snitt og er vanligvis reservert for saker som involverer store mengder ikke-clearing blod eller provoserende rusk. Den fjernes glasslegemet er erstattet med et kunstig gel.

Noen øyeleger vil utføre laser kirurgi for å ødelegge øye flytere. Operasjonen er gjort på en polikliniske basis med liten eller ingen utvinning tid. Lasere brukes til å bryte opp rusk og fjerne det. Som med alle kirurgi, er det risiko. Risiko kan omfatte en frittliggende netthinnen.