Digidexo.com

Innleggelse behandling for alkoholisme

For en alkoholiker som ønsker å komme seg fra sin sykdom og fortsette til et normalt liv, gir innleggelse omsorg de mest konsentrerte innsatsen gjennom round-the-clock behandling. Hvorvidt alkoholiker lider bare sporadisk oppfordrer til å drikke eller har en trang til å drikke hele tiden, vil intensivavdelingen av døgnbehandling gå lenger og raskere, da han er isolert fra ytre press til å drikke. Men alkoholikeren blir nødt til å gjøre en innsats. Det er ikke en magisk kule.

Avgiftning og Uttak

Sluttstadiet av alkoholikere eller personer som har konsumert en betydelig stor mengde alkohol over en lengre periode, kan risikere uttak dersom de forsøker å slutte å drikke kald-kalkun. Ifølge "Alkoholisme Tilbaketrekking," risikoene kan inkludere "anfall, feber, delirium eller alvorlig forvirring, hallusinasjoner eller uregelmessig hjerteslag", og muligens død. Etter risikoen scenen har passert, vil de trenger for å gifte for å bli mentalt og fysisk forberedt for psykologisk rådgivning. Innleggelse omsorg kan inkludere disse behandlingene.

Long-Term Treatment

Alkoholikere som har gjennomført avrusning, og de som har forsøkt utvinning tidligere, men har ikke lykkes, kan ha behov for langsiktig omsorg, som varer i mer enn 30 dager og kan vare opp til flere måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av saken. Ulike typer av psykologisk behandling kan utføres i klasserommet, i private samlinger eller på en bakvakt basis, 24 timer i døgnet. Siden alkoholholdige restene på lokaler, er det lite fristende å drikke, noe som gir henne en bedre sjanse for bedring.

Kort -Term Treatment

Døgnbehandling for et par dager og opp til 30 dager er generelt klassifisert som kortsiktig behandling. Den tidlig stadium alkoholiker har vanligvis problemer med å forstå at han, etter all sannsynlighet, må slutte å drikke helt å løse sitt problem. Noen ganger noen dager eller uker i en konsentrert miljø av psykologisk behandling, med erfarne rådgivere og ingen ytre påvirkninger, kan hjelpe alkoholikeren forstå hans problem og være bedre forberedt på å begynne et recovery program som inkluderer avholdenhet.

Terapi

En stor del av døgnbehandling forbereder alkoholikeren for et liv uten alkohol eller hvordan hun skal oppføre seg etter behandling. Dette omfatter ulike behandlinger for å undersøke alkohol grunner for drikking og for å hjelpe henne avtale med disse grunnene på annen måte. Behandlingen inkluderer også metoder for å hjelpe alkoholikeren forstå virkningen at hennes oppførsel har hatt ikke bare på seg selv, men også på hennes familie og alle rundt henne. Og å være i et anlegg uten eksterne fristelser å drikke intensiverer denne behandlingen.

Finne døgnbehandling

The Substance Abuse and Mental Health Services Administration of the US Department of Health and Human Services opprettholder et nettsted, Substance Abuse Treatment Facility Locator, for å hjelpe deg å finne en alkohol behandling sentrum i ditt område. Du kan ringe eller arrangere et personlig intervju for opptak informasjon. Sørg også for å sjekke med ditt forsikringsselskap for mulig dekning.