Digidexo.com

Hvilke Frukt inneholder den største mengden av syre?

Hvilke Frukt inneholder den største mengden av syre?


En viktig komponent for å spise et sunt og balansert kosthold innebærer overvåking av syre inntak. Matvarer som er veldig surt kan opprørt magen og irritere fordøyelsessystemet, og det er viktig å være klar over visse matvarer som inneholder store mengder syre. Selv om frukt er stort sett sure, de har et stort utvalg av surhet.

Måling

Surheten av frukt kan måles på en rekke måter. Den standard form for måling er pH for frukt, som opererer på en skala fra 1 til 14. En pH på 7 er nøytral; noe under 7 regnes syrlig. Frukt, for det meste, faller under 7 på skalaen, selv om noen unntak av ikke-sure frukter inkluderer avokado, pærer, tomater, druer og fiken.

Svært syrlig frukt

Frukt med mest syre inkluderer tyttebær, oliven, bananer (hvis de har grønne tips), grapefrukt, lime, appelsiner, sitroner, mandariner, kumquats og kiwi. De fleste av disse fruktene faller under sitrusfrukter kategorien. I tillegg til appelsiner, mange oransje derivater, for eksempel mandariner, klementiner, mandarin og tangelo, er svært sure sitrusfrukter. Disse fruktene typisk også inneholde de høyeste mengder av vitamin C og vitamin B, som gir kroppen energi.

Helseeffekter av sure frukter

Forbruker syrlig frukt, i moderate mengder, har en rekke helsemessige fordeler. Syrlig frukt bidrar til sunn hud, hår og øyne.

Disse fruktene kan spille en god rolle i kroppens naturlige helbredelsesprosessen, der kroppen bruker visse kjemiske forbindelser i frukt å reparere seg selv. Selv om disse fruktene er bra for den naturlige reparere prosessen, bør de ikke brukes når en person har en forkjølelse eller influensa, fordi de kan også dehydrerer kroppen.

Andre Surt Frukt Concoctions

I tillegg til listen av frukt som inneholder en masse av syre, visse frukter, når konserverte eller fremstilt, kan være sterkt sur. Nesten alle syltet frukt og gelé er svært sure. I tillegg, hermetisert, sugared, sulphered, tørket, glasert og frukt med tilsatt sukker har høyere pH enn andre frukter. Hvis du ønsker å konsumere noen av disse mer syrlig frukt, så kan du alltids sette dem på brød, kjeks eller riskaker for å redusere surheten i snack.