Digidexo.com

Hvordan Test hørevidde

Hvordan Test hørevidde


Årlig hørsel testing kan oppdage tidlige tegn og symptomer på hørselstap før det er for sent å rette opp. Når blir undersøkt av en lege for første gang, er det viktig å få sjekket hørselen for å lage en baseline for å dømme fremtidige høre områder og nivåer. Hørselstesten er smertefri og ganske rask. Det finnes tester du kan utføre på egen hånd hvis du ønsker å få en idé om hørevidde.

Hvordan Test hørevidde

Test din hørsel med en stemmegaffel. Har noen banker på en stemmegaffel og hold den på benet bak øret kalt mastoid. Dette vil ikke skade. Med en stoppeklokke, tid når du ikke lenger føle vibrasjoner i beinet. Skriv ned resultatene.

Conduct åpent øre test. Hold stemmegaffelen om fem inches fra åpningen av øret og har din venn trykke på toppen av stemmegaffel. Starter stoppeklokken. Signal når du ikke lenger høre lyden vibrerende fra stemmegaffelen.

Conduct online test. Gå til Egopont nettsted (se Ressurser). Plugge inn datamaskinen øretelefoner og sørge for at rommet er stille. Skru opp volumet på datamaskinen til medium. Trykk på linken for 1000 Hz og justere lyden til et behagelig nivå. Menneskelig tale er normalt mellom 250 Hz og 8000 Hz. Klikk på hver hertz nivå for å teste hørevidde.

Hint

  • Prøv å lytte til noe med øretelefoner på så lavt volum som mulig.
  • Snakk med legen din dersom du har et plutselig tap av hørsel eller du føler svimmelhet.