Digidexo.com

The Best behandling programmer for Teens

Adolescent narkotika-og alkoholmisbruk er en alvorlig sak. Ifølge Adolescent Substance Abuse Knowledge Base, "Blant unge i alderen 12 til 17 i 2000, hadde 9,7 prosent brukt et ulovlig stoff i løpet av de 30 dager før intervjuet." Behandlingsprogrammer er tilgjengelige for rus og kommer i en rekke formater.

Effekt av programmer

Ifølge The Robert Wood Johnson Foundation, en artikkel publisert i Journal of Primary Prevention konkluderte, "interaktive programmer --- som fosterbarn mellommenneskelige ferdigheter og aktivt engasjement mellom studenter og lærere er mer effektive enn ikke-interaktive programmer --- som er forelesning orientert og stress narkotika kunnskap. " Dette sitatet viser til forebyggende programmer, men resultatet er det samme for behandlingsprogrammer også.

En artikkel i The Journal of Substance Abuse Treatment, publisert i 2002, viste at flerdimensjonale Family Therapy - ett eksempel på en interaktiv terapi - er best i rusmisbruk behandlingsprogrammer.

Hvordan velge et program

Ifølge en nyhetsartikkel sendt på ABC, Mathea Falco, president i narkotikastrategier, uttalte: "Et godt program bør bruke en nasjonalt anerkjent vurderings intervju for å avgjøre en ungdoms narkotikabruk, deres psykiatrisk historie, deres familie og skolesituasjon. Mer enn halvparten tenåringer i behandlingsprogrammene har psykiske problemer som også må tas opp. Og disse skal finnes i en screening. "

Døgnbehandling for rusmiddelforskning kjører rundt $ 15 000 i måneden, mens poliklinisk behandling, møte i gjennomsnitt to til tre ganger per uke, kan kjøre ca $ 800 i måneden. Noen helsevesenet selskaper kan dekke deler av eller hele kostnaden ved innleggelse eller poliklinisk behandling.

Rehabiliteringssentrene i USA

Tolv Oak Drug and Alcohol Treatment Center ligger i Florida Panhandle, er en 5-acre campus som gir tverrfaglig omsorg, noe som betyr at de bruker en rekke metoder for å råde sine pasienter.

Azure Acres Recovery Center, i Sonoma County, California, er omgitt av redwood. Det er lite program rettet mot å oppdage en "ny måte å leve."

Keystone Treatment Center --- Premier South Dakota narkotika rehabilitering. Deres program spesialiserer seg på factoring i mer enn bare pasienten, men inkluderer familien som en del av den omfattende behandlingsplan.

Passages to Recovery --- ligger i Utah, Passages to Recovery er en intensiv 35-50 dagers utendørs program. Over lengre opphold er et alternativ hvis terapeutisk intervensjon er fortsatt nødvendig på slutten av 50 dagers program.

Sierra Tucson --- Internasjonalt kjent, Sierra Tucson er et flerdimensjonalt behandling program som vurdere en rekke diagnoser i tillegg til avhengighet rådgivning og utvinning. Andre programmer som behandles inkluderer; Spiseforstyrrelser Program, Seksuell og Trauma Recovery Program, Mood og Angst Program og mer.