Digidexo.com

Nano Grønn og Vekttap

Nano Grønn og Vekttap


NanoGreens er en phytonutrient rik supplement som forskere, ernæringsfysiologer og farmasøyter utviklet for å møte mangelen på frukt og grønnsaker i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet. Pulveret supplement er designet for å være lik den daglige ernæringsmessige verdien av ti porsjoner med frukt og grønnsaker. Fytokjemikalier som finnes i produktet antas å ha mange helsebringende fordeler som økt energi, lavere risiko for kreft og hjertesykdom samt bistå i vekttap.

Tilskudd

Med vår hektisk samfunn og fast food mentalitet, er det svært vanskelig for de fleste amerikanere å få sine FDA daglige behov av frukt og grønnsaker, som er omtrent fem porsjoner om dagen. De næringsstoffene som grønne bladgrønnsaker og en rekke frukter oppgir er avgjørende for å opprettholde vitale helse og kroppsvekt. NanoGreens er et pulver supplement du blande i vann og drikke en gang om dagen for å gjøre opp for mangelen på vitale mat næringsstoffer.

Meal Replacement

En enkel servering av NanoGreens blandet med vanlig vann bare leverer 50 kalorier og bare et gram eller to eller protein og fett og alene er ikke beregnet for måltid erstatning. Men til bruk i et vekttap program, kan du legge en scoop av NanoGreens med en scoop (28 g) av flavored myse, soya eller ris protein og to heaping spiseskjeer fersk bakken linfrø med åtte gram vann, appelsinjuice, ikke -fat melk eller soyamelk. Bland alle ingrediensene med knust is i en blender og du vil ha et næringsstoff tett måltid erstatning riste.

Cravings og vektkontroll

NanoGreens naturlig sødme kommer fra stevia, stammer fra en naturlig blad brukt i århundrer i India. Stevia er ansett å være et utmerket hjelpemiddel i slanking og vektkontroll fordi det reduserer cravings for søtsaker og fett. For styring av sult og sukker cravings, bland en scoop av pulveret med rent vann og drikke ca 20 minutter før et måltid.

NanoGreens inneholder også grønn te og tare som optimalisere fettforbrenning, rev opp stoffskiftet og gir energi. For å forsterke en trening og få maksimal nytte, gjøre en kraft drink ved å blande en scoop av pulver med rent vann med en klemme av lime eller sitron. Begynn å drikke ca 10 minutter før du trener, og fortsette å ta et par drinker i hele ditt treningsprogram.