Digidexo.com

Clean Diet Foods

The Eat Clean Diet er en populær slanking valg for personer som ikke er faset av tøylesløs "get-fit-rask" mentalitet som plager kosthold og fitness industrien. I stedet for å stille som en blitzkrieg fett-tap plan, Eat Clean Diet tar den respektable, moderat tilnærming og tar sikte på å rekonfigurere din ernæringsmessige programmering, som gir mer enn bare en midlertidig diett, men en ny måte å se på mat.

Om Eat Clean Diet

Forfatteren av Eat Clean Diet er Oxygen magazine spaltist Tosca Reno. Kjerneverdien bak dietten er akkurat hva tittelen antyder - du bør bestrebe seg på å "rydde opp" kostholdet ditt ved å fjerne ernæringsmessig dårlig "junk" kalorier der det er mulig. Gjennom dette, vil du miste vekt naturlig og samtidig unngå massevis av overdreven deprivasjon dietter som er utbredt på markedet.

Spis rene Regler

Mens på Eat Clean Diet, bør du sikte på å konsumere fem eller seks mindre måltider per dag, som består av 200 til 300 kalorier hver. Hvert måltid bør inneholde en kompleks karbohydrater kombinert med protein og minimalt med fett (spesielt unngå mettet fett og transfett). I tillegg til mat, bør du også drikke minst to liter (omtrent åtte kopper) vann per dag. Til slutt, og forsøker å aldri gå glipp av et måltid, spesielt frokost.

Spise ren mat

Maten du har tillatelse til å spise mens du er på Eat Clean Diet er begrenset bare i en stor måte - holde seg til naturlig, ubehandlet mat kilder og eschew alle junk mat. Dermed holde seg til magre proteinkilder som kvalitets karbohydrater som hele korn, frukt og grønnsaker, og sunt fett som kokosnøtter, avokado og oliven og fiskeoljer kylling, kalkun og fisk,. Den "renere" du spiser, jo bedre blir resultatene.

Fordeler og ulemper

Den store fordelen til Eat Clean planen er at det vil fungere. For de som har disiplin til å holde seg til planen som skrevet, vil du se en dramatisk endring i kroppen din. Den eneste virkelige ulempen til planen er at dette er neppe romanen informasjon, som gjør det av tvilsom verdi som et kommersielt plan. Tross alt, bør de fleste dieters vet å avstå fra bearbeidet "junk" mat og holde seg til sunn mat valg, noe som gjør deres vektkontroll problemet en av psykologi eller motivasjon i motsetning til en av ufullstendig informasjon.

Betraktninger

Selv om det er neppe en ny tilnærming til ernæring, Eat Clean Plan kan sikkert få deg til dine vekttap mål. Legg merke til at mens du lager en 180-graders endring fra gamle usunne vaner til disiplinerte prinsippene i planen kan bevise altfor vanskelig for noen, "spise rent" virkelig er den eneste måten å oppnå bærekraftig vekttap. Dermed Eat Clean Diet er absolutt verdt tiden din til å sette i arbeid for å omprogrammere deg selv mot en sunnere livsstil.