Digidexo.com

Hvordan å slutte å drikke brus og gå ned i vekt

Hvordan å slutte å drikke brus og gå ned i vekt


Drikker store mengder brus som cola, Pepsi og Mountain Dew har vært kjent for å forårsake helseproblemer. Disse helseproblemer kan omfatte muskeltretthet, hypokalemi, tannkjøttsykdommer, og søvnforstyrrelser for å nevne noen. Et annet problem med å drikke brus er når du drikker brus du er ikke drikkevann. Kroppen vår trenger vann for å opprettholde homeostase. Den store vanskeligheter med å slutte å drikke brus er koffein avhengighet. Når du drastisk redusere forbruket av koffein, du lider uttak mest merkbart hodepine.

Hvordan å slutte å drikke brus og gå ned i vekt

•  Når du først slutte å drikke brus vann alene vil ikke gjøre for en god erstatning fordi smaksløkene er bruk til sødme av brus. Et godt alternativ ville være noe som Crystal Light i ikke inneholder koffein og består av mest vann.

Hvis du vil hjelpe med hodepine ta ibuprofen. En av ingrediensene i ibuprofen er koffein, som er hva kroppen din er ute. Hvis du allerede tar aspirin daglig for blodtrykk eller har, noen medisinske tilstander snakke med legen din før du tar ibuprofen.

Start drikker ulike erstatninger for brus å finne en som du kan leve med. Etter en uke vil du ikke være kjemisk avhengige av koffein du vil bare mentalt ønsker smaken av brus. Bare husk at til slutt vil du bli sunnere for ikke å drikke brus.

Hint

  • Ikke prøv å stoppe over natten.