Digidexo.com

Hurtig Energy Food

Hurtig Energy Food


Folk får sin energi fra maten som de spiser. Hvis du ta hensyn til tid på dagen og maten du spiser, vil du være i stand til å gi kroppen din med riktig energi som den trenger for å fullføre dine daglige aktiviteter. Dette er noen matvarer som du kan spise for å gi kroppen din med rask energi.

Coffee

Kaffe kan gi kroppen din med umiddelbar energi, som gjør dette drikke den nest mest populær i Amerika. Den koffein i kaffe blokker adenosin, som er et kjemikalie i kroppen som forstyrrer energi nevrotransmittere. Å ha to kopper per dag kan gjøre deg til en mer produktiv person. Men drikker mer enn to kopper per dag kan virke mot sin hensikt og føre til tretthet som en koffein tilbaketrekning symptom.

Vann

Kroppen din bruker vann for å generere energi. Vann gjør det også mulig for kroppen å fordøye mat og transport næringsstoffer. Hvis du er dehydrert, vil du miste energi og blir veldig trett. Vann er en av de sunneste ting som du kan drikke.

Fresh Fruit

Frisk frukt som bananer, druer, epler, ananas og fersken er en lettfordøyelig form av karbohydrater. Bananer gir rikelig med kalium, som hjelper kroppen din opprettholde en sunn nerve-og muskelfunksjon, noe som resulterer i høye nivåer av energi.

Biff

Biff kan gi energi på grunn av jern i kjøttet. Jern er en viktig faktor i røde blodlegemer hemoglobin. Når strykejernet er lav, cellene i kroppen din begynne å kveles av mangel på oksygen, noe som kan resultere i følelser av treghet og manglende evne til å konsentrere seg.

Yoghurt

Yoghurt kan gi en stor energi boost. Den magnesium i yoghurt frigjør et enzym som er en viktig komponent i protein og karbohydratmetabolisme. Magnesium hjelper også kroppen i frigjøre energi ved å overføre fosfat molekyler til adenosintrifosfat, som er en energikilde som kroppen er avhengig av.