Digidexo.com

Hvordan å passe krykke Cuffs

Hvordan å passe krykke Cuffs


Spaserstokk benyttes for å redusere mengden av kroppsvekt støttes av benene. De brukes midlertidig etter skade eller langvarig med funksjonshemminger som påvirker gang evner. Axillaris krykker gi støtte under armhulen området og er den mest brukte typen krykker. Underarm krykker har mansjetter som brytes 3/4 av veien rundt underarmene, eliminerer press på nerver og bløtvev i armhulene som ofte irritert av armhulen krykker. Følg flere trinn justeres skikkelig anfall av underarm krykker før bruk.

Hvordan å passe krykke Cuffs

•  Bestem riktig krykke høyden ved å justere krykke håndtak med høyden på brukerens håndleddet i en stående posisjon. Brukerens albuene bør bøye til ca 30 grader når hans hendene hvile på krykke håndtak. Trykk inn snap-knappen og dra eller dytte utvidelser av krykke bena til riktig lengde og klikker på plass. Stram kragen for å feste på plass.

Bruk trykknapper på underarmen utvidelser for å justere cuff høyde for å sitte en tomme til 2 inches under brukerens albue krøll. Stram kragene å sikre på plass.

Klem sammen eller manuelt strekke krykke mansjetter for å passe brukerens underarmene. Stram mansjettene før to fingre kan skyves mellom mansjetten og brukerens underarm.