Digidexo.com

Slik Cure Acid Reflux Bruke Cayenne Pepper

Acid reflux kan forårsake fordøyelsesproblemer fra halsbrann til mye mer alvorlige reaksjoner på krydret mat og koffeinholdige drikker. Acid reflux skjer når magesyre unnslippe magen og gjør sin vei inn i spiserøret, der de føre til at hele området til å bli betent og smertefullt. Heldigvis er det mange mennesker har stor suksess behandle acid reflux naturlig med cayenne pepper.

Slik Cure Acid Reflux Bruke Cayenne Pepper

•  Snakk med legen din om behandling. Selv om cayenne pepper er helt naturlig, er det mange ulike alternativer for doser, og alvorlighetsgraden av acid reflux kan avgjøre hva slags dose du skal ta. Legen kan gi deg beskjed om hva slags bivirkninger du bør være forberedt på hvis pepper ikke fungerer, siden Cayenne er et krydder som faktisk kan føre til reflux i noen mennesker.

Varm et glass vann. Du kan varme den i mikrobølgeovnen i ca 90 sekunder på høy. Vannet skal ikke være kokende, men det bør være ganske varmt - så varmt som du kan stå for å drikke te. Dette vil bidra til at cayenne kapsel bli absorbert ordentlig i magen.

Ta cayenne kapsel med fullt glass med varmt vann ca 20 minutter før du spiser. Du trenger ikke å tøffer vannet, men du trenger ikke å drikke det jevnt slik at du har den cayenne og alt det varme vannet i magen sammen.

Spis normalt. Ikke prøv en potensielt problematisk mat som varm og krydret tacos med en gang. Spis vanlig mat og se hvordan kroppen din reagerer. Du kan oppleve at du tar cayenne kapsel hjelper reflux. Hvis den gjør det, og deretter fortsette å ta kapslene en gang eller to ganger om dagen før måltider.
Vanligvis er det ikke nødvendig å ta en kapsel med frokost, og hvis du kan unngå å ta ett til lunsj, vil det trolig hjelpe deg å spise bedre. Middag er vanligvis den mest problematiske måltid for reflux, så bør du definitivt ta en Cayenne kapsel da.

Hint

  • Bruk en journal for å følge utviklingen din og finne ut om Cayenne hjelper deg.
  • Alltid konsultere en lege før du prøver noen ny behandling, medisin eller middel for reflux.