Digidexo.com

Best Nyre Detox

Nyrene utføre mange viktige funksjoner. De filtrerer giftstoffer ut av blodet, slipper hormoner som regulerer blodtrykket, produsere røde blodceller og regulere vann og elektrolyttbalansen. Avgiftning med visse matvarer, urter og vann bidrar til å holde disse organene sunt.

Druer og bær

De fleste frukter inneholder anti-oksidanter, men druer og bær er spesielt rik på innhold. Druer har en betydelig mengde av kalium-, og dette bidrar til å støtte nyrefunksjonen. Stones kan dannes hvis melkesyre og urinsyre bygge opp. Druer hjelpe flush urinsyre ut av systemet. Tyttebær og blåbær gjøre det samme arbeidet. Cranberries også hjelpe urinveiene holde seg frisk og eliminere bakterier. Blåbær styrker immunforsvaret.

Mørkegrønne grønnsaker

Grønne grønnsaker er rike på antioksidanter, og bidra til å rense giftstoffer, syrer og bakterier fra nyrene. Den viktigste kjemiske i grønnsaker som spinat, brokkoli og asparges er klorofyll. Det gir dem sin grønne farge og økte samtidig viktige vitaminer og mineraler i nyrene. Klorofyll øker også produksjonen av røde blodceller som hjelper opprettholde avrusning prosessen.

Vann

Vann er kritisk for enhver nyre DETOX programmet. Mangel på vann kan øke sannsynligheten for steiner. Alle bør drikke minst åtte glass vann hver dag. De som allerede opplever nyreproblemer bør drikke minst 12 glass om dagen.

Urter

Mange urter hjelpe avgifte nyrene. Løvetann og nesle blader er et par av de beste. Løvetann er en naturlig vanndrivende. Den inneholder også rikelig med vitaminer og mineraler for å holde kroppen din kjører på essensielle næringsstoffer under avrusning. Nesle blader inneholder klorofyll, som grønne grønnsaker gjør, noe som øker røde blodlegemer og rense urinsyre fra systemet.
To andre urter som renser nyrene er ingefær og gurkemeie. Disse populære matlaging urter eliminere skadelige syrer og bakterier.

Andre Foods

Matvarer som er lett fordøyelig og høy i fiber er best for nyre detox. Millet og bygg er gode eksempler. Millet har rikelig med fiber for å rense nyrene og er høy i mineralinnhold. Barley renser også nyrer og brukes til å behandle urinveisinfeksjoner.
Protein er en nødvendig del av noen diett, men visse typer føre til mer nyre belastning enn andre. Fisk og tofu er både høy kvalitet kilder til protein og er fordøyd lett. Kjøttprodukter er tyngre og ikke så lett å fordøye, så disse matvarene bør spises med måte.