Digidexo.com

Hvordan behandle kolitt Med immunsystemet Suppressors

Hvordan behandle kolitt Med immunsystemet Suppressors


Immunsystem suppressorer å behandle kolitt brukes med forsiktighet, siden de er laget for å kjøre forbi kroppens eget immunsystem. Mer kjent for bruk med organtransplantasjoner, er immunosuppressive legemidler anvendes med hell ved behandling av ulcerøs kolitt og andre former for inflammatorisk tarmsykdom.

Hvordan behandle kolitt Med immunsystemet Suppressors

Bruk immunsystemet Suppressors å behandle kolitt

Unn ulcerøs kolitt med azatioprin (Imuran). Den suksess i behandling av Crohns sykdom med Imuran har ført til betraktning for bruk i kontroll av ulcerøs kolitt. Fordi Imuran er en saktevirkende legemiddel, er det ofte brukt i kombinasjonsbehandling med en viss type kortikosteroid.

Identifiser cyclosporines (Neoral, Sandimmune) som mulig immunsystem demper å behandle ulcerøs kolitt som ikke har svart på andre medisiner. De kan brukes som et midlertidig tiltak for å forsinke operasjonen. Resultater oppnås innen et par uker, men risikoen er høy.

Tenk infliksimab (Remicade) som ett av immunsystemet demper for å behandle alvorlig ulcerøs kolitt. Den brukes til å blokkere virkningen av TNF-alfa (tumor nekrose faktor alfa) for å redusere betennelse i å håndtere symptomene på kolitt. Det er ikke en kur for kolitt.

omtale potensialet for å inkludere merkaptopurin (Purinethol) for å behandle ulcerøs kolitt. Purinethol, også kjent som 6-MP, har vist seg effektive i overgangen pasienter fra steroid-terapi.

Delta i en klinisk studie sponset av Crohns og kolitt Foundation of America eller ClinicalTrials.gov (se Ressurser nedenfor). Forskning pågår for den mest effektive behandlingen for kolitt.

Hint

  • Unngå folk med infeksjoner mens du tar noen immunsystem dempere.
  • Drikk rikelig med væske og spise et sunt kosthold for å forbedre din generelle helse når immunforsvaret er svekket.
  • Vask hendene ofte for å redusere muligheten for å pådra seg en infeksjon.
  • Regelmessige blodprøver er nødvendig når du tar immunsystem demper som Imuran.
  • Risiko for Neoral og Sandimmune omfatter lever-og nyreskader, økt lymfom risiko og dødelige infeksjoner.
  • Infeksjoner er en vanlig bivirkning av å bruke Remicade til behandling av kolitt. En mulig alvorlig bivirkning av Remicade er kreft.
  • Det er en lang liste med kontraindikasjoner for bruk av Purinethol med andre legemidler. Fortell legen din alt du tar, inkludert over-the-counter meds, vitaminer og urte kosttilskudd. Medisinske problemer som vannkopper, helvetesild, gikt, nyre-eller leversykdom og nyrestein kan utelukke deg fra å ta Purinethol.