Digidexo.com

Hvordan å reise med dialyse

Hvordan å reise med dialyse


Hvis du er en dialysepasient, kan du fortsatt reise på forretningsreise eller ferie. Fresenius Medical Care sier at med litt gjennomtenkt forberedelse, kan dialysepasienter gå camping, dra på cruise og reiser både innenlands og utenlands. Du trenger å gjøre detaljerte planer om å fortsette behandlingen og sjekk med din helseforsikring leverandøren å planlegge for merutgifter ved å motta behandling fra out-of-network leverandører. Medicare vil ikke betale for dialyse utenfor USA.

Hvordan å reise med dialyse

Planlegging

•  Hvis du trenger i sentrum hemodialyse, vil du trenger for å planlegge turen i god tid. Start med å velge en ferie området og finne dialyse anlegg i området, ved hjelp av Internett. Du kan også sjekke med American Association of nyrepasienter (AAKP) for en liste over sentre i området. Når du har en liste over potensielle områder, sjekk med ditt forsikringsselskap om hvor det vil dekke dialyse. Visse administrerte helsevesenet organisasjoner og Medicaid kan ikke betale for behandling utenfor ditt dekningsområde. Planlegger å gjennomføre ekstra kontanter eller reisesjekker for behandlingen.

Hvis du skal reise i mer enn en uke, planlegger en tidsplan rutenett på papir for hver dag. Bruk rutenettet til å planlegge spesielle arrangementer, turer eller måltider; tomt ganger for dialysebehandling også. Faktor i reisetid til og fra behandling. De periodene hvor du kan være sliten fra dialyse. Ved å bruke en tidsplan kan du vite at du ikke vil gå glipp av noen spesielle hendelser eller severdigheter, men likevel har en plan og god tid for behandlinger.

•  Gjør det meste ut av din reise ved å planlegge for nødhjelp, også. Hvis du reiser utenlands vurdere å kjøpe reiseforsikring. De fleste reiseforsikring planer vil dekke medisinsk nødhjelp i utlandet, og selv transportere deg hjemme i en nødsituasjon. Reiseforsikring generelt ikke dekker rutine dialyse.

Kortere Practice Trips

Hvis du aldri har reist som en dialysepasient, ta en kort praksis tur. Reise bare noen få hundre miles. Gå ut av byen for en spesiell helg hendelsen, planlegge dette rundt dialysebehandlingen. For eksempel, hvis din dialyse planen er mandag, onsdag og fredag, la på fredag ​​etter behandlingen og planlegger å komme tilbake på søndag. Fordelen med en praksis turen er at du er i nærheten av din egen behandling anlegget og du kan ringe dit hvis det oppstår problemer.

Hvis du fortsatt er usikker på om du reiser mens de er på dialysebehandling, ta et cruise gjennom dialyse At Sea. Du vil være i stand til å ferie med fred i sinnet, og vite at du kan få dialysebehandling på skipet.

Enten du planlegger en kort eller lang tur, ta riktig dokumentasjon. Ifølge AAKP, bør du ta med en kopi av en kiste X-ray og en kopi av de nyeste laboratorietester, inkludert en HIV-test og en TB test. Har kopier av din nåværende medikamentliste og dialyse bestillinger. Pakk det dobbelte av medisiner du tror du trenger.