Digidexo.com

Sopp som forårsaker Ringorm

Soppen som forårsaker hudens tilstand ringorm er klassifisert av en organisme gruppe kalt dermatofytter. De fungi er smittsom av direkte og indirekte kontakt og bor i mennesker, dyr, og, i noen tilfeller, jord

Typer

Ringorm kan vises på forskjellige områder av kroppen i henhold til type av sopp som har blitt kontrahert. Sopp kan påvirke hodebunnen, hud og lyske, føtter og negler.

Identifikasjon

Området infisert av ringorm viser generelt en rød, skjellende plaster i form av en ring som ofte kløende. Hvis soppen angriper hodebunnen kan det være flekker av skallethet, og hvis det vises på neglene, de vanligvis blir misfarget og tykk.

Time Frame

Hvis sopp påvirker huden, symptomer vanligvis 4 til 10 dager etter eksponering eller 10 til 14 dager hvis hodebunnen blir påvirket. De fleste sopp vil svare på selv-behandling innen 4 uker.

Behandling

Self-behandling for ringorm sopp inkluderer å holde huden ren og tørr, vaske alt sengetøy og klær som kommer i kontakt med det infiserte området og bruke soppdrepende kremer, lotion eller pulver.

Forebygging / løsning

Kontrahering noen ringorm sopp kan forebygges ved å ikke dele personlige elementer, for eksempel håndklær, børster og klær, holde huden ren og tørr og holde samfunnet områder rene.