Digidexo.com

Herbal Cure for gjær infeksjon

Gjær infeksjoner er forårsaket av en overvekst av gjærorganismen er kjent som candida albicans. Gjær infeksjoner forårsake vaginal kløe og svie, sammen med en tykk, hvit, illeluktende utflod. Gjær infeksjoner er ganske vanlig, og svarer godt til behandling med enten over-the-counter rettsmidler eller naturlige alternativer.

Betraktninger

Mens det er flere urter som kan hjelpe bekjempe og forebygge gjær infeksjoner, er det en god idé å finne ut nøyaktig hva du har før selv-medisinering. Hvis du tror du har en gjær infeksjon, er det best å sjekke med legen din for medisinering anbefalinger. På dette punktet kan du diskutere med legen din om en urte behandling plan er et godt alternativ, eller om det kan utfylle konvensjonell medisinsk behandling.

Antibakteriell hvitløk

Hvitløk er veldig populært når det brukes som et antibiotikum for behandling av bakterielle infeksjoner av alle slag. Den har evnen til å inhibere veksten av sopp og fungerer bra i behandling av vaginale infeksjoner gjær sammen med trøske, en vanlig gjær-infeksjon i munnen. En anbefalt oral dose av hvitløk for å behandle gjær infeksjoner er forbruker omtrent ett dusin hakkede fedd hvitløk 2-3 ganger om dagen. Hvis tanken på å ta så mye rå hvitløk er uutholdelig, kan det være lurt å kombinere det med andre bakterier bekjempelse ingredienser som løk, salvie og timian. Hvis du er bekjempelse av tilbakevendende gjær infeksjoner, kan du gjøre en effektiv suppe med noen potente antibakterielle ingredienser. Kombiner fire kopper vann med to finhakket løk og fire hakket fedd hvitløk. Du vil ønske å bringe denne blandingen til en byll, og deretter la det småkoke i ca 20 minutter. Dryss på noen timian, salvie, malt nellik og en dash av salt og pepper. Dette er en suppe som kan brukes på en jevnlig basis, og vil gi sterke infeksjonsbekjempende egenskaper.

Tinkturer eller Teas

Urten echinacea har sterke immunstimulerende tiltak som kan være nyttig i bekjempelse av gjær infeksjoner. Echinacea oppfordrer immunitet ved å heve nivået av hvite blodceller. Hvite blodceller er kroppens første forsvarslinje mot enhver form for infeksjon. Echinacea gjør de hvite blodcellene å ødelegge gjær organismer. Se etter Echinacea tinkturer eller te i din lokale helsekost butikk. En kvalitet Echinacea tinktur vil føre til en svak tingly følelse på tungen. Ta en halv teskje av skjær i en halv kopp vann opp til fire ganger om dagen i to uker. Echinacea te er også tilgjengelig - følg doseringsanvisningen nøye. Fordi echinacea har en tendens til å bli mindre effektiv jo lenger du bruker det, unngå å bruke etter to uker. Hvis du fortsatt har symptomer, kontakt lege.