Digidexo.com

Manuell Safety Løfte

Manuell Safety Løfte


Manuell håndtering, enten på arbeidsplassen eller hjemme, kan føre til smertefull skade hvis det gjøres feil. Dette kan føre til problemer på jobben eller til og med et varig uførhet. Å vite hvordan man skal løfte tunge ting på riktig måte vil bidra til å redusere risikoen.

Farene

Problemer kan oppstå hvis du jobber i en jobb som krever manuell arbeidskraft, men skadene er ikke begrenset til arbeidsplassen. De kan skje hjemme under gjør-det-selv-oppgaver, eller når du løfter et barn. Når du løfter ethvert element, uansett hvor tungt, kjører du risikoen for å skade deg selv.

Konsekvenser

Ryggsmerter er en vanlig følge av feil løfting, spesielt med særlig ustabile eller svært tung last. Brokk er også en mulighet, forårsaket av abdominal strai under en tung belastning. Skader på armer, håndledd og skuldre er også vanlig.

Når manuell løfting er en integrert del av jobben din, kan skade hindre deg fra å utføre jobben din effektivt, noe som resulterer i lavere produktivitet og hindre karriere fremgang.

Law

Occupational Safety and Health Act av 1970 krever at alle selskaper å tilby en trygg arbeidsplass. Dette kan åpne muligheten for erstatningskrav dersom skaden er påført i arbeid gjennom arbeidsgiver uaktsomhet.

Når du starter en ny jobb, bør en arbeidstaker har en risikovurdering for å identifisere farer i jobben og ta skritt for å minimere og unngå dem så mye som mulig.

Sikker Løfteteknikk

En vanlig årsak til skader er at folk ofte bruker ryggen til å løfte, ikke sine ben. For å løfte et objekt trygt, plasserer føttene på hver side av og litt bak elementet. Bøy knærne, holde ryggen rett. Grip objektet og stå opp ved å rette knærne, holde ryggen rett. Dette sikrer at bena ta det meste av belastningen. Hvis det er mulig, bryte ned tunge gjenstander inn lettere last for å redusere risikoen for skader.

Forebygging / løsning

Hovedvåpenet enhver person har mot ryggsmerter forårsaket av feil manuelle løft er kunnskap. Opplæring på arbeidsplassen kan være uvurderlig i å beskytte arbeidstakere mot ulykker og skader.

Sørge for at de som ikke utfører manuelle løft på daglig basis er klar over risikoen og hvordan du kan unngå dem vil også redusere muskel- og skjelettskader forårsaket av feil manuelle løft.