Digidexo.com

Bruker for Oil of Oregano kjertler

Bruker for Oil of Oregano kjertler


Olje av oregano er en av naturens egne medisiner. Sin anti-inflammatorisk, anti-sopp, anti-bakteriell og anti-parasittiske egenskaper gjør olje av oregano nyttig for å behandle en rekke ulike plager og symptomer. Alltid holde seg til anbefalte doser og være klar over mulige forhold som tar olje av oregano kan være farlig.

Hudirritasjoner

Ifølge WebMD, kan olje av oregano utvunnet fra planter kjertler brukes direkte til et bredt spekter av hudsykdommer. Akne, fotsopp, åreknuter, psoriasis og rosacea kan alle bli behandlet med oregano olje. Den kan også brukes på sår og lidelser som edderkopp biter, kløende flekker, hudinfeksjoner og irritert tannkjøtt. Når den brukes på huden, kan olje av oregano redusere betennelse og smerter i problemområder.

Fordøyelsesproblemer

Den kulinarisk krydder oregano er offisielt kalt Origanum merian. Den oregano brukt til å lage olje av oregano er Origanum vulgare, en annen type oregano. Selv om bare å spise mye oregano kan ikke ha samme effekt, inges olje av oregano har vært kjent for å lette mange fordøyelsessymptomer. Oregano olje inneholder tymol og carvacrol, to kjemikalier som har vært kjent for å hjelpe på fordøyelsen og roe mageproblemer, ifølge Hjem rettsmidler Web. Dette inkluderer besvær forårsaket av kulde og influensa virus, samt gastrointestinale tilstander som halsbrann og sure oppstøt.

Allergier

Sunn Oil Planet er en online guide til naturlige oljer. Det rapporterer at olje av oregano inneholder rosmarinsyre, et naturlig antihistamin. Hvis høysnue er å få deg ned, men du ikke liker tradisjonelle allergi medisiner, Kan olje av oregano redusere allergisymptomer. Hjem tiltak Web foreslår å sette inn tre dråper olje av oregano til et glass juice hver dag for å redusere sinus trykk og lunger. Det råder også ta denne oljen når du føler en kald kommer på som et forsvar. Dr. Cass Ingram, forfatter av "The Cure er i skapet," antyder oregano er 70 prosent carvacrol. I tillegg til å være en fordøyelseskanal hjelpemiddel, inneholder carvacrol kraftig anti-mikrobiell aktivitet eller anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe med plutselige allergi angrep og fungere som en decongestant.

Infeksjon Fighter

Olje av oregano, ifølge WebMD, har vært kjent for å bekjempe bakterier og soppinfeksjoner, samt parasitter. Det kan brukes som et middel mot ringorm når det tas internt. Når brukes eksternt, kan olje av oregano effektivt holde unna mygg og lopper. Det kan også hjelpe mot bakterier, som er en annen levende organisme som invaderer kroppen og kan føre til alle slags problemer, som tyfus og kolera.

Betraktninger

Gravide kvinner bør ikke innta olje av oregano, ifølge Hjem rettsmidler Web. Selv om det kan hjelpe med symptomer på menstruasjons ubehag, uregelmessighet og overgangsalder, øker oregano blodtilførselen til livmoren. Dette kan svekke vevet feste fostervann sac til veggene i livmoren og sette barnet i fare.