Digidexo.com

Hvordan Endre en insulinpumpe Side

For diabetikere som er avhengige av insulinpumpebehandling som et middel for å kontrollere blodsukkernivået, er det viktig å vite hvordan du endrer insulinpumpen nettstedet. De fleste endokrinologer anbefaler å endre nettstedet hver to til tre dager, for å minimere sjansen for infeksjon. Selv om diabetes er en kompleks sykdom, endring av pumpe området er ganske enkel. Ved å følge trinnene som er beskrevet nedenfor, vil du være i stand til å endre insulinpumpen nettstedet raskt og enkelt.

Hvordan Endre en insulinpumpe Side

Fjerne gjeldende område

•  Klem halvsirkelen der slangen møter reservoaret og vri den mot klokken til reservoaret er helt fjernet fra innsiden av pumpen.

Kast den gamle slangen og reservoaret, slik de er utformet for en engangs bruk. Skrelle av det gamle nettstedet og kast det, også.

Spol pumpen. Det er fem produsenter av insulinpumper, hver opererer med sin egen guide. Imidlertid har alle den samme generelle prinsipp når det gjelder å spole tilbake til pumpen. Følg pumpen guide til prime-kommandoen ved hjelp av en kombinasjon av å bla med piltastene og trykke på "OK / ACT" -knappen på pumpen. Finn prime-kommandoen, og velg deretter spole tilbake. Lytt til motoren i pumpen for å sikre at du har gjort alt riktig og pumpen spoles tilbake.

Starte et nytt nettsted

Tegn opp en full reservoar av insulin. Trekk av toppen av reservoaret (den med nålen i det) og kast den. Tvinn reservoaret stempelet mot klokken for å fjerne det. Kast stempelet. Koble hurtigsettet til reservoaret ved å plassere enden av reservoaret i den ende av hurtigsettet. Trykk ned og vri med klokken til de to delene henger sammen.

Sett inn hele reservoaret inn i pumpen og vri med klokken til den sitter godt på plass. Prime slangen. Stopp grunning når insulin har gjort sin vei gjennom røret og er på tuppen av nålen.

6. Rens ønsket område med en spritserviett eller en IV prep pad. Tillat området for å tørke før innføring av nålen. Plasser nålen delen av hurtigsettet, nål-siden opp i hurtigsettet inserter. Skrelle av backing, utsette den klebrige siden rundt nålen. Trekk innsetteren ned til det klikker.

•  Plasser den belastede innsetteren med nålen mot huden på det ønskede sted. Trykk samtidig på de to knappene på sidene, utlading nålen og kanylen inn i kroppen din. Trekk innsetteren bort fra det nye området, forlater kanylen inne i kroppen og klar til å brukes.

Hint

  • Husk å konsultere legen din dersom du har noen spørsmål om insulinpumpebehandling.