Digidexo.com

Naturlig graviditet dietter

Naturlig graviditet dietter


Graviditet er den viktigste tiden i ditt liv å være å holde kroppen frisk. Tross alt, er det ikke bare deg selv at du har omsorg for, men for barnet du pleie inne. Disse naturlige diett tips vil peke deg i riktig retning for hva du spiser og hvor mye du skal spise på en daglig basis under svangerskapskontroll.

Hvor ofte bør du spise?

Som en vanlig, sunt kosthold, bør du spise tre måltider om dagen. Selvfølgelig, bør måltidene være naturlig mat, som du vil se nedenfor, og du bør også ha to snacks i mellom. Du ønsker ikke å spise til du er over-full. Den sier at du er "spise for to" ikke egentlig mener du bør spise dobbelt så mye som du vanligvis gjør. Det er bare en måte å beskrive maten cravings du måtte ha, og som ønsker en overflod av mat du normalt ikke liker i utgangspunktet. Å ha en liten matbit før du går til sengs vil oppfylle noen kveldsåpne sult cravings, og så lenge du gjør det til en sunn snack, vil du ikke føle deg skyldig.

Bortsett fra din daglige matvaner, hvis du våkner opp midt på natten, som du sannsynligvis vil bruke på badet, kan du begjærer noe siden du er våken. Hvis du velger en liten bit av frukt, vil dens naturlige antioksidanter bidra til å bekjempe morgenkvalme.

Hele korn, frukt og grønnsaker

Du kan oppleve flere anfall av forstoppelse i løpet av svangerskapet, så spise naturlig fullkorn hjelper kjempe mot det. De regulerer fordøyelsessystemet, samt legge sunne næringsstoffer som du ikke finner i vanlig hvitt brød. Prøv å holde fast med fullkorn pasta, brød og bønner, så vel.

Både ferske, naturlige frukter og grønnsaker er rike på antioksidanter og næringsstoffer, og spise dem i overflod vil bidra til å holde barnet ditt sunt. Grønne grønnsaker, som salat og spinat, sammen med appelsiner vil også bidra til å regulere fordøyelsessystemet og gi en naturlig kilde til folsyre. Folsyre er nødvendig i babyens voksende prosessen. Å filtrere magen med gode bakterier som er nødvendige for å kjempe mot invaderende bakterier, bør du spise gjæret grønnsaker som surkål. Husk, jo sunnere du er, jo sunnere babyen blir.

Jern, protein og vitamin C

Jern og protein spist regelmessig holde blodsukkernivået relativt jevn, slik at du har mer energi. Kjøtt er absolutt nødvendig å spise når du er gravid, siden de er fulle av jern og protein. Gode ​​kjøtt å velge er fisk og kjøttdeig som har kommet fra antibiotika gratis og hormonfrie dyr. Det er best å holde alt du spiser helt naturlig så ingen skadelige giftstoffer er gått sammen til din baby. Hvis du er vegetarianer, kanskje du foretrekker å spise egg og drikke melk i stedet for å spise kjøtt for å få protein og jern du trenger. Da ta en pille for å supplere for noen av disse nødvendig er ikke det samme som faktisk å spise mat som er naturlig fylt med disse friske elementer.

Vitamin C er viktig å holde immunforsvaret sunt. Hvis du drikker et glass appelsinjuice med omelett hver morgen, får du de næringsstoffene du trenger, samt vitamin C hjelper kroppen å absorbere jern raskere.