Digidexo.com

Den gjennomsnittlige kostnaden for tann implantater

Den gjennomsnittlige kostnaden for tann implantater


Har du vurdert en tann implantat prosedyre, men var usikker på sine gjennomsnittlige kostnader? Du kan være glad for å vite at kostnaden for tann implantater er innenfor rimelighetens grenser, spesielt hvis sammenlignet med de langsiktige kostnadene av andre alternativer, for eksempel proteser eller broer.

Betraktninger

Kostnaden for en tann implantasjonen er direkte proporsjonal med antallet av tenner for at en pasient er interessert erstatter. I 2006 var den gjennomsnittlige kostnaden for en enkelt tann implantatet var $ 3182, sammenlignet med kostnaden for å erstatte tre tenner, som var billigere per tann. Ifølge Charles A. Babbush, forfatter av "god som ny: En Consumer Guide to tannimplantater", få tre tenner implantert bare koster $ 8483. Dermed, hvis erstatte flere tenner på en gang, kan en pasient kunne spare flere hundre dollar i kostnader.

Geografi

I odontologi, akkurat som i fast eiendom, er beliggenheten nøkkelen. Der en tannlege velger å lokalisere sine kontorer påvirker prisene som han kostnader for hans tjenester. Dessuten er beliggenheten også en faktor som er viktig under en tann implantatet prosedyren. Hvis en ønsket tann implantat må settes inn i en pasientens munn i en vanskelig vinkel, kan kostnaden for tann implantater bli litt oppblåst som følge av ekstra tid og innsats som kreves for å fullføre prosedyren.

Stordriftsfordeler

Oral kirurger som kjøper forsyninger i bulk kan være i stand til å passere på lavere kostnader til sine pasienter. Dental forsyninger er vanskelig å billig skaffe. Men det er et implantat tannlege som har oppsyn en travel praksis sannsynlig til å kjøpe forsyninger i bulk for å få store ordre rabatter. Dermed, når de vurderer implantat kostnader, kan pasientene være lurt å benytte tjenestene til en tannlege som er godt etablert i sitt felt.

Advarsel

I visse tilfeller, tannimplantatprosedyrer krever pasienter å gjennomgå omfattende og kostbart forarbeid. Tre ulempene med et slikt forberedende arbeid er at det kan være smertefullt, dyre og kan også ta en betydelig blokk av gangen for å helbrede fra. Pasienter som trenger rekonstruktiv kirurgi kan også reagere negativt på et implantat prosedyre, forårsaker en betennelse oppstår.

Alternatives

Kostnader forbundet med tannimplantater kan være mindre betydelig enn de som er forbundet med alternative løsninger, for eksempel proteser. Kostnadene ved å opprettholde en tannbro over lang sikt langt overstiger kostnadene ved å motta tannimplantater. Således, mens implantater er i utgangspunktet dyrere enn andre levedyktige alternativer, de faktisk spare en pasient penger over hans levetid.