Digidexo.com

Healing Power of Honey

Honning produseres naturlig av bier og insekter uten mekanisk eller menneskelig inngripen. Honning brukes som et naturlig søtningsmiddel for matlaging og som krydder. Interessant nok har honning blitt brukt til medisinske og helbredende formål siden antikken og har en fornyet popularitet, spørre forskningsstudier på dens effektivitet.

Kjemi

Honning er biprodukt skapt av bier. En bie ekstrakter nektar fra en plante og endrer struktur med kjertel sekreter og enzymer i hodet. Denne endringen danner dekstrose, sukrose og levulose i nektar. Bee bærer forvandlet nektar til strukturen og innskudd det i den interne voks struktur. Den flagring av hundrevis av vingene på innsiden av bikuben bevirker ventilasjon og reduserer fuktighetsinnholdet i den honning for å gjøre tykk, klebrig substans.

Behandling med Honey

Apitherapy er betegnelsen som brukes for å beskrive behandling ved hjelp av honning. Honning behandlinger dateres tilbake til ca 2600 f.Kr., da egypterne bemerket 900 honning-baserte løsninger. Ved hjelp av honning behandling i dag er ikke så populær som i antikken; imidlertid forskning på fordelene med honning og honning som en ingrediens i medisiner blir vanlig. Honning er ikke anbefalt til barn under 1 år gammel som det ikke er pasteurisert og kan inneholde botulisme sporer.

Hudbehandling

I flere århundrer har honning blitt oppført som et sår og brenne behandling. Dens høye nivåer av fruktose og glukose forårsake sår og brannskader å tørke og hindre bakterievekst. Honning inneholder enzymet glukoseoksydase, som produserer den milde antiseptisk hydrogenperoksyd når den kombineres med vann. Honning har også vist seg å redusere arrdannelse i brannsår og sår.

Sykdomsbehandlinger

Honning gir bedre blodsukkerkontroll enn andre sukkerarter, som er nyttig for diabetikere. Glukose i honning konverterer til glykogen i leveren mer effektivt, og er avgjørende for hjernens funksjoner og frigjøring av hormoner relatert til diabetes. Kroppen ser ut til å tolerere honning bedre enn sukrose, som vil bistå med insulinfølsomhet. I noen tilfeller har vist seg å honning nedre C-reaktivt protein.

Virus- og bakterie Behandlinger

Penn State College of Medicine utført forskning der honning ble gitt til en gruppe barn mens en hoste suppressant ble gitt til en annen. Resultatene funnet både honning og hoste suppressant tillot barna til å sove hele natten, men barna behandlet med honning bedret seg noe raskere enn den andre gruppen. Gargling med honning og eple cider eddik blandingen eller drikke te med honning vil minske symptomene på en sår hals.