Digidexo.com

Hjemmelaget Wild Yam Cream

Hjemmelaget Wild Yam Cream


Wild yam varianter, inkludert meksikanske yam og kinesisk yam, inneholder spor forbindelser som etterligner progesteron og østrogen. Populær i salver og salver, er wild yam krem ​​mye brukt av perimenopausal og gravide kvinner som søker et løft i østrogen. Gjør din egen wild yam krem ​​hjemme ikke tar mye tid og krever bare noen få ingredienser.

Ingredienser

Samle følgende elementer og ingredienser for å lage en rik og fordelaktig wild yam krem: 3 kopper hakket og terninger wild yam rot, 1 gallon destillert vann, 1/2 kopp mykgjørende bivoks perler, tre spiseskjeer med stearinsyre, en 4-Quart av nonstick stockpot og en stor glassbolle. Velg ingredienser nøye og kjøpe elementer som stearinsyre og bivoks fra en klarert og pålitelig såpe gjør forsyning kjøpmann. Stearinsyre, et hvitt pulver klumpet, tykner kosmetiske oppskrifter og gir skumdannende evner. Bivoks perler kommer i hvitt eller gult og er veldig små baller av naturlig voks. Forhandlere av holistiske urter og relaterte elementer bære wild yam røtter.

Forberedelse

Plasser gallon av destillert vann og terninger wild yam rot inn i stockpot og la det småkoke innholdet i ca 40 minutter. Rør og knuse de vill yam kuber som de myke i vannet, ved hjelp av et tre eller plast skje, akkurat nok til å knuse noen av yams. La det meste av yams i en fast tilstand for å unngå å suge opp alt vannet. De simmering vann bryter ned wild yams og et tynt, skummende lag av "fett" vil begynne å danne på toppen av den ulmende concoction. Skumme lag av yam fett fra overflaten ved hjelp av en skje, og slippe den skummende ting i den store glassbolle. Reserve ca 1/2 kopp yam vann. Kvitt deg med restene i potten. Wild yam fett krymper etter at den kjøler og hva synes å være mye faktisk ikke, så ta så mye av fettet på toppen av vannet som du kan.

Introduser 1/2 kopp bivoks perler til bolle med varmt yam fett, og rør som perlene begynner å smelte. Hvis det er nødvendig, for å mikrobølgeovn på høy i omkring 20 sekunder hjelp perlene smelter raskere. Legg stearinsyrepulver til bollen av voks og fett yam og omrør kraftig i minst 3 minutter, eller til et tykt skum former. Legg små inkrementer på den reserverte yam vann inntil skummet har nådd den ønskede tykkelse.

Bruk

Tillat å kjøle fløten i skålen, mens dekket med plastfolie, inntil den når romtemperatur. Masser den rike, oransje-farget krem ​​i det myke, følsomme deler av huden din til å dra nytte av østrogen-lignende egenskaper av wild yam krem. Områder av kroppen din slik som dine bryster, mage, lår og rumpe dra nytte av den rike, skummende krem. Etter oppskriften vil gi deg om nok wild yam krem ​​å vare omtrent seks måneder, om kremen er brukt en gang annenhver uke. Legg ca 3 teskjeer av vitamin E olje til kremen for å holde det bevart, og skjeen den inn i en krukke med et lufttett lokk. Kremen varer ca et år hvis de oppbevares på et kjølig, mørkt sted.