Digidexo.com

Tidlige varselsymptomene på hjertesykdom

Hjertesykdom er ikke bare en enkelt tilstand, men en omfattende begrep som brukes for en rekke sykdommer som involverer hjertet. Det kan innebære en innsnevring av blodårene, en fortykkelse av hjertet muskler eller en inkonsekvens av aortaklaffen. Avvik i rytme eller mangler ved fødselen er begge former for hjertesykdom. Selv en infeksjon i hjertet kan få til denne typen diagnose. Uavhengig av den form, de fleste er gjenstand for tidlige tegn på tilstanden da enhver form for sykdom som involverer hjertet uunngåelig påvirker flyten av blod og funksjonen av hjertet.

Asymptomatisk

Selv om mange mennesker opplever tidlige varselsymptomene på hjertesykdom, er det ikke uvanlig for en person å lide noen symptomer i det hele tatt, spesielt når sykdommen er forårsaket av en fortykkelse av hjertemuskulaturen eller en innsnevring av blodårene. Det er ikke før tilstanden har avansert, noen ganger til en livstruende nivå, at symptomene dukker opp.

Tungpustethet

Av alle de tidlig varsling tegn på hjertesykdom, er åndenød en av de mer vanlige. Selv i de tidligere stadier av hjertesykdommer, sykdommer som involverer blodårene, muskler, ventiler og andre avvik, som arytmier, infeksjoner og mangler, kan forårsake andpustenhet. Dette er hovedsakelig på grunn av nedgangen i oksygen som oppstår fra enhver innsnevring, fortykkelse eller utilstrekkelige nedleggelser av hjertet. Dette markerte kortpustethet ofte utløses av fysisk anstrengelse i de tidlige stadier av sykdommen, men kan oppstå i tider med hvile. I noen tilfeller kan dette åndenød også er ledsaget av en tørr og uproduktiv hoste.

Rytmisk Forstyrrelser

En annen vanlig tidlig varsling symptom på hjertesykdom innebærer en forstyrrelse i selve rytmen av hjertet. Hjerteklaffsykdommer, caridomyopathy, arytmier og infeksjoner alle kan forårsake en persons hjerte til å gjennomgå en endring i rytme. Noen mennesker begynner å oppleve øyeblikk hvor hjertet løp, pounds eller flagrer. For andre, manifesterer det som en ujevn eller uregelmessig hjerterytme. Hjertesykdom kan også føre til at hjertet til å bremse eller knurre, som er egentlig en tilbakestrømning av blodet som forårsaker en "whoosh" for å bli hørt og følt.

Fatigue

Hjertesykdom fører også til tidlig varsling symptom på tretthet. Når noen lider av en sykdom i ventilen eller muskel så vel som en infeksjon eller arytmi, selv ved utbruddet av sykdommen, kan han begynner å merke en uforklarlig følelse av tretthet. Og mye som åndenød, kan dette trøtthet satt i etter fysisk aktivitet eller i tider med hvile. For noen manifesterer trøtthet som mer av en svakhet, svimmelhet eller besvimelse med ingen følelse av utmattelse i det hele tatt.

Pain

Noen ganger, en tidlig varsling tegn på hjertesykdom er smerte, nemlig i sykdommer i blodårene og ventiler eller med arrhythmic avvik. Men dette er smerte ikke nødvendigvis en skarp, skyting verke men i stedet en tetthet, press eller kjedelig ubehag i brystet.

Hevelse

Av og til kan tidlige stadier av hjertesykdom føre til hevelse. Hevelsen er vanligvis isolert til hender, føtter, ankler og ben, og forbundet med sykdommer i ventiler og muskler samt de som er forårsaket av infeksjoner eller mangler. Med defekter, dette hevelse også kan manifestere seg i magen og øynene.