Digidexo.com

Slik Lavere høyt stoffskifte

Slik Lavere høyt stoffskifte


Å ha et raskt stoffskifte kan høres ut som en drøm for noen, men til folk som er undervektige, kan det være problematisk. Stoffskiftet er ansvarlig for å konvertere maten du spiser til energi for kroppen å bruke. Din livsstil, alder og genetikk er bare noen av faktorene som bestemmer hastigheten som stoffskiftet fungerer. Hvis du har et raskt stoffskifte, og er undervektig, kan ulike livsstil justering gjøres for å senke hastigheten som du forbrenner kalorier.

Slik Lavere høyt stoffskifte

•  Spis store deler av høy-kalori mat som tregere metabolske forbrenningshastighet. Konsumere bearbeidet mat, stekt mat og komplekse karbohydrater, som hvit ris og hvitt brød. Disse matvarer fordøye uten å brenne mange kalorier. Drikk melk og juice hele dagen og legge til dressinger og sauser til maten du spiser. Unngå lav-fett og ikke-fete matvarer.

Begrens mengden du trener. Utfør lav-effekt trening når du trener. Unngå høy effekt trening og styrketrening fordi disse fart på stoffskiftet. Utfør øvelsen som setter minst mulig belastning på kroppen din. Gå en tur eller sykle i sakte tempo.

sove mer og ta hyppige naps fordi, når du sover, bremser stoffskiftet ned.

Unngå koffein fordi det stimulerer stoffskiftet. Slutte å drikke drikker som kaffe, te og brus. Ifølge Prevention nettsted, kan en daglig kopp kaffe øke metabolic rate med 8 prosent.

Slutte å spise metabolisme-stimulerende matvarer. Ifølge WebMD, matvarer som chilipepper og grønn te øke stoffskiftet.

Drikk vann ved romtemperatur. Kaldt vann fart på stoffskiftet fordi kroppen må jobbe hardere for å varme den opp.

Vær tålmodig; som du alder, bremser stoffskiftet ned. Ifølge WebMD, bremser stoffskiftet til 5 prosent per tiår etter fylte 40 år.

Hint

  • Unngå å ta drastiske tiltak for å senke høyt stoffskifte. Crash slanking, søvnmangel og hoppe over frokosten bremser stoffskiftet, men kan også påvirke din helse og velvære.