Digidexo.com

Avhjelpende øvelser for en frossen skulder

Frossen skulder, forårsaket av betennelse i eller i nærheten av skulderområdet, er en smertefull tilstand som begrenser muligheten til å nå overhead og bevege armen naturlig. Det produserer stivhet, kroppens naturlige reaksjon på betennelser for å beskytte muskler og ledd fra ytterligere skade. I de fleste tilfeller kan pasienter forvente en fullstendig utvinning, skjønt prosessen kan ta måneder. Begynnelsen, eller remedial, øvelser primært fokusere på mild strekking.

Pre-Stretching Forberedelser

Oppvarm stive område (r) før strekking. Dette forbereder muskler og vev for strekking ved å trekke mer blod inn i dem. Anser det som en erstatning for WarmUp øvelser. Den beste måten å bruke varme er gjennom et varmt bad eller dusj. Hvis det ikke er mulig, gjelder fuktig varme over tørr varme. Fuktig varme kan være fra en fuktig vaskeklut (eller lignende element) varmet i en mikrobølgeovn. Vær forsiktig så du ikke får kluten for varmt.

Pendulum Stretch

Sitt eller stå med rett rygg for pendelen strekningen, en av de mest grunnleggende strekninger som vil hjelpe opprettholde omfanget av bevegelse. Slapp av og la den stive arm dingle. Nå svinge armen frem og tilbake så langt du kan. Deretter svinger det ut sidelengs ut og inn. Sving så langt du komfortabelt kan eller med minimal, utholdelig smerte. Nå svinge armen i små sirkler og snu retningen. I utbedringstreningsfase, gjør dette uten vekter. Men som skulderen din blir bedre, legger i hånden eller håndleddet vekter, og starter med bare 1 eller 2 kg.

Noen Passive Strekker

Etter gjør pendelen strekningen, kan det hende du føler deg opp til å legge i et par passive strekninger. Utfør disse strekningene i sett på 10 eller 20, avhengig av hvor langt du er i ditt stretching program. Strekninger bør utføres en eller to ganger daglig. For armhulen strekningen, stå ved siden av en hylle eller møbel som har en flat topp i skulderhøyde. Om nødvendig, bruk god arm å hjelpe stiv en på sokkelen / brystet. Forsiktig bøye knærne, som om husokkupasjon, å strekke åpne armhulen hviler på sokkelen. Med hver knebøy prøve å gå litt lavere. For fingeren gange trening, står overfor en vegg, og plasserer hånden mot veggen. Gå fingrene opp på veggen, slik at det fører til at armen til å heve. Gjøre arbeidet med fingrene.