Digidexo.com

Gym treningsutstyr Rutiner for kvinner

Gym treningsutstyr Rutiner for kvinner


Begrepet "gym" kan være skremmende for mange kvinner. Selv om gym er et sted for tilbedelse og avslapping for mange fitness buffs der ute, andre --- spesielt de som ønsker å komme i gang --- noen ganger trenger litt nyttig veiledning. Som menn og kvinners fitness er litt annerledes, de har hver separate øvelser som er utviklet for sine ulike stiler av organer. Det finnes flere forskjellige treningsøkter for kvinner å velge mellom, avhengig av nivået deres, så vel som deres tid-engasjement.

Nybegynnernivå Workout

Selv nybegynner nivå rutiner varierer i detaljene, de fleste er tre dager per uke, og fokusere på å få musklene i form, mens begynner fettforbrenningen. Start med å lage mandag en cardio og toning dag. Dagen begynner med en kort 15 minutters tredemølle jogge varme opp. Resten av arbeidet ut vil fokusere på overkroppen vekter, inkludert tre sett for tre overkroppen øvelser, for eksempel lat pulldowns, en triceps trening, armhevinger, og dumbbell høyninger.

Denne treningen har fire hviledager som er lagt ut i mellom trening dager. Den andre treningen dagen er ab-fokusert trening. Start ut med en fem minutters joggetur oppvarming, etterfulgt av tre forskjellige typer ab treningsøkter med tre sett på hver trening type. Følg dette med en 10 minutters tredemølle løp.

Den siste dagen bør fokusere på underkroppen. Ta med minst fire treningsøkter på underkroppen, som knebøy, utfall og leg curls. Også legge en cardio trening med en 10 minutters joggetur på slutten.

Intermediate Workout

Nøkkelen til å trene er å sikre at kroppen ikke blir vant til treningen som det er poenget når fettforbrenning og muskel få vil opphøre. Du motvirke dette ved å endre eller øke stilen trening. Intermediate stil treningsøktene er nesten identisk med nybegynner trening med noen få store unntak. På dag én legge to sett med overkroppen treningsøktene, for eksempel lateral høyninger eller en skulder øvelse maskin. På trening dagen to, sikre at en ryggstrekk øvelse er lagt til. På trening dagen tre legge en sittende tåhev til lavere body workout. Under en fridag legge ekstra fettforbrenning ved å kaste i løping eller tid på en stasjonær sykkel i minst 20 minutter.

Avanserte treningsøkter

Den avanserte treningen er lik de andre treningsøktene; Imidlertid innebærer det fem dager. To av de tidligere hviledager nå blitt cardio dager hvor du jogge i 20 minutter, etterfulgt av 20 minutter delt opp mellom en stasjonær sykkel og en elliptisk trener. De øvre og nedre kroppen dager bør være den samme som i en mellomliggende og nybegynner trening; Imidlertid kan variasjoner benyttes mellom vekter og maskiner.