Digidexo.com

Østriol Vs. Østrogen

Østriol Vs.  Østrogen


Hormoner spiller en viktig rolle i helse. I de siste tiårene, har legemiddelfirmaer utviklet syntetiske versjoner av kvinnelige hormoner for å forsøke å hjelpe med menopausale symptomer. Plant avledet bioidentical hormoner er også tilgjengelig.

Definisjon

Østrogen er et generisk navn for en gruppe av hormoner som regulerer sekundære seksuelle egenskaper hos kvinner. En av disse hormonene er østriol.

Sikkerhet

Østriol er den svakeste østrogen, og mye av det er produsert under graviditet uten syk effekter. Alle typer av syntetiske østrogener har vist seg å øke risikoen for brystkreft, blodpropper og hjerneslag.

Graviditet

En studie gjort av Kirkish, Barclay, Parra, Compton og McCann i 1978 anbefalte at nøyaktige og raskere målinger kunne hatt hjelp av østriol i stedet for urin østrogen for å bestemme fosterets helse.

FDA

FDA godkjenner fortsatt bruk av østradiol og østron, til tross for Women Health Initiative funn at de øker risikoen for kreft og hjerneslag. Østriol har ennå ikke blitt godkjent i USA

Hormonbehandling

Tradisjonelle hormonbehandling omfatter syntetiske former av østrogen eller østradiol østron, sammen med et syntetisk progesteron. Noen apotek sammensatte estriol vaginal krem ​​som en svakere alternativ, men i store doser, syntetiske og dyr avledet østriol kan fortsatt utgjøre en risiko for brystkreft, per Punnonen og Lukola i sin studie publisert i Journal of endokrinologisk Investigation, juli-august, 1982 .