Digidexo.com

Circuit Rutine Økter

Circuit Rutine Økter


Circuit rutinemessige treningsøkter kan være utfordrende og effektiv. De er et godt valg hvis du ønsker koordinasjon, styrke, utholdenhet og bevegelighet og koordinasjon, ifølge Sport Fitness Advisor, trenings kilde vedlikeholdes av sertifisert styrke og condition spesialist Phil Davies.

De kan også hjelpe deg å miste vekt. Når du har gjort kretser for en stund, stoffskiftet øker slik at du forbrenner flere kalorier selv i ro.

Total Body

En total kropps krets rutine skal aktivere mer enn en muskel gruppe om gangen. I stedet for bare å se resultatene av meislet abs eller magre ben, vil du ha det overordnede resultatet av en slankere kroppsbygning.

Start med Overhead Squat. Stå med føttene skulder bredde hverandre. Hold en sammenrullet håndkle over hodet slik at hver hånd er rett over hver fot. Holde fast i hver ende av håndkle og knebøy. Senk kroppen ned i knebøy uten at knærne til over-utvide tærne. Med hendene fortsatt over hodet, holder håndkle, kommer tilbake til stående stilling. Dette er en repetisjon; 10 til 15 reps per sett.

Denne øvelsen fungerer dine gluteals, lår, mage og armer.

Abdominal

Abdominal rutiner kommer i ulike former, så å finne rutine som vil fungere for deg kan være utfordrende. En god tommelfingerregel er å finne en øvelse som fungerer kjernemuskulaturen uten å belaste nakke og rygg.

Gjør kneet løft ved å ligge flatt på ryggen og plassere en stabilitet ball mellom bena og under knærne. Løfte ballen ved hjelp av magemusklene, noe som gjør at ballen er sikker innenfor bena og låst på plass av begge knærne. Løft ballen mot magen før hoftene er opp fra gulvet. Senk ballen og bena tilbake mot gulvet uten å la ballen eller føttene berøre gulvet. Dette er ett rep. Full åtte til 10 reps per sett er ideelt.

Legs

Utfordre leggmusklene og holde pulsen opp med vegg knebøy. Plasser en stabilitet ball mellom ryggen og en vegg mens du står. Ballen skal støtte kroppen din uten å bære all vekten din. Med hendene på hoftene, litt skjev på ballen, senk kroppen til gulvet. Så snart knærne nå en 90-graders vinkel, begynner å stå ved at ryggen din for å hjelpe rulle ballen oppover på veggen. Dette er ett rep. Totalt 10 til 15 reps bør fullføre et sett.