Digidexo.com

Hypertensjon og vekttap

Hypertensjon er en alvorlig tilstand som kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag. Ifølge National Institute of Health, fedme i stor grad påvirker sjansene for hypertensjon og en vekt-reduksjon programmet kan i stor grad lavere blodtrykk. For å effektivt miste vekt og kontrollere høyt blodtrykk, må det være en livsstil endring.

Effekter

Siden fedme hever blodtrykket, kan vekttap på så lite som 10 pounds redusere systolisk og diastolisk tall. Å ta av pounds, redusere kaloriinntaket og begynne å trene daglig. Inkluderer også sunne valg i kostholdet ditt som frukt, grønnsaker og lav-natrium matvarer.

Time Frame

Pounds bør tas av moderat for å øke sjansen for å holde den av. Sett oppnåe vekt-tap mål som én til to pounds en uke. Hvis legen godkjenner, sjekke blodtrykket hjemme i mellom legebesøk. Spill inn vekttap og trykkavlesningene regelmessig for å overvåke utviklingen.

Misforståelse

For å klargjøre forskjellen mellom fedme og overvekt, må en BMI (body mass index) vurderes. Fedme er definert ved en BMI på lik eller over 30, mens overvektige begynner ved 25 til 29.

Hypertensjon oppstår når blodtrykket er 140 / 90mmHg eller høyere, og må ikke forveksles med pre-hypertensjon målinger som starter på 120 / 80mmHG.

Fordeler

Når blodtrykket er kontrollert, lever du en sunnere livsstil. Senke blodtrykket og miste vekt minimere sjansene for hjertesykdom. Med hver krone tapt, kan du senke blodtrykket ved 1mmHg.

Advarsel

Få vanlige kontrollene med legen din og konsultere ham før du starter noen vekt-reduksjon programmet. Vekttap alene kan ikke være effektiv i å kontrollere høyt blodtrykk og legen din kan foreskrive medisiner.