Digidexo.com

Vann og vegetabilsk kosthold

Vann og vegetabilsk kosthold


En vann og vegetabilsk diett er en av de mest ekstreme former for dietter. Vanligvis er det brukt for faste, rensing, detoxing og ekstrem vekttap. På grunn av de implikasjoner og helserisiko av dietten, bør du alltid konsultere legen din først, la ham vite varigheten og strenghet du planlegger å følge.

Daglig rutine

Drikk et glass vann ved oppstår, og har en alle vegetabilske og vann å drikke til frokost. Ha et glass vann midmorning. Drikk en fjerde glass vann til lunsj med en salat uten krutonger eller dressing. På midafternoon drikker du et glass vann og snack på crunchy grønnsaker som selleri og brokkoli. Kvelden er et glass vann og noen lett dampet eller stir-stekte grønnsaker. I de strengeste versjonene av dietten, er mais, gulrøtter og poteter ikke regnes som grønnsaker, og derfor ikke lov, fordi de er relativt stivt i forhold til andre grønnsaker, og frukt er utelukket på grunn av deres høyere sukkerinnhold. I de minst strenge versjoner, Kosten er lov til å omfatte ikke-animalske proteiner som nøtter og frø i løpet av dagen, spesielt i løpet av snacks og lunsj.

Juicing

I denne varianten av dietten, er friske grønnsaker og vann kombinert i en food prosessor for å gjøre juice som du nippe på hele dagen --- typisk tre eller fire 8-unse glass om dagen. Juice er oftest laget av grønnsaker, inkludert agurker, rødbeter, tomater, salat, spirer og selleri. Tanken bak det er at blandingen vil gjøre fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer lettere for kroppen din.

Kål suppe diett

Dette regimet vanligvis varer i syv dager. Kosten oppfordres til å drikke minst fire glass vann om dagen, ta en multivitamin og spise så mye av kål suppe som de vil. Den kål suppe oppskrift kan variere, men vanligvis inneholder kål, vårløk, grønn paprika, tomater, gulrøtter, sopp, selleri, suppe miks og grønnsaksjuice.

Rå mat diett

Under en rå mat diett, anbefales det ikke å spise ting som er kokt over 115 grader. Vann og grønnsaker utgjør en stor del av denne dietten, som de selvsagt ikke trenger å bli kokt. Rå foodists hevder de får sine proteiner fra rå grønnsaker, som har dobbelt så mye protein som kokte grønnsaker, så vel som fra nøtter og frø. Denne dietten også vanligvis består av korn og frukt, og ikke veganer versjoner kan også inkludere rå fisk, ost og kjøtt.

Helseeffekter

Langvarig inntak av en alt vann og vegetabilsk kosthold vil ikke gi kroppen din spekter av næringsstoffer den trenger, og kan føre til de samme helsemessige symptomer på anorexia nervosa og sult. Helseproblemer kan inkludere en uregelmessig hjerterytme, dehydrering, elektrolyttforstyrrelser, forstoppelse, oppblåsthet, infertilitet, depresjon og død. Fysiske bivirkninger kan bestå av tap av hår, grove, innsunkne øyne og grov og skjellende hud.