Digidexo.com

Slik fjerner en Soft Contact Lens

Slik fjerner en Soft Contact Lens


Myke linser er laget av fleksibel plast flott for en aktiv livsstil, men de krever en konstant rengjøring eller utskifting. Følg disse trinnene for å fjerne linsene dine og få dem renset.

Bruksanvisning

Følg og lagre instruksjonene som følger med linsene. Be om litteratur fra ditt øye-omsorg utøveren om omsorg for kontaktlinser.

Vær presis i å følge instruksjonene som følger med hvert objektiv-omsorg produkt. Hvis du har spørsmål, øye-omsorg utøveren eller apotek.

Vask og skyll hendene før du håndterer linsene. Duft-free såpe er best.

Bruk 2 eller 3 dråper av din saltvannsoppløsning eller smøring / fuktighetsdråper i hvert øye 10 minutter før du tar en myk kontaktlinse. Dette vil hydrat objektivet slik at det ikke er tørr når du tar den.

Arbeid over et bord med et mykt håndkle som dekker toppen. Hvis du jobber over en vask, lukke avløp og bruke en vaskeklut til å dekke dreneringsområdet.

6. Ta ut den rette objektivet først, deretter til venstre, alltid.

Se opp, ta på linsen, og lar den gli ned og over til utsiden hjørnet av øyet. Objektivet vil gjeng opp, så det er lett å folde ut med fingertuppene og ta ut av øyet.

Hvis du vil fjerne et objektiv som du ikke kan komme ut med fingertuppene, miniatyr sugekopper er tilgjengelig på de fleste apotek. Disse anbefales det meste med harde kontaktlinser, selv om koppene kan være nyttig med myke linser også.

Ikke bekymre deg om en kontaktlinse som tapt i øyet; det kan ikke skje. Hvis den faller under øyelokket eller blir fortrengt, prøv å se i motsatt retning av der objektivet er og dytte den med fingeren på lokket, mot pupillen i øyet.

Tips og advarsler

  • Gass-permeable kontaktlinser er mye enklere å sette inn enn myke kontaktlinser, men for noen, vanskeligere å fjerne. Fordi de ikke brett, kan du egentlig ikke ta dem med fingertuppene.
  • Vurdere en tykkere kontaktlinser dersom tynnere linser (disponibel og utvidet slitasje linser) er vanskeligere for deg å håndtere. Det er ofte vanskelig å si om de har kastet innsiden ut.
  • Ren, skyll og desinfisere gjenbruk linser hver gang du fjerner dem, selv om dette er flere ganger om dagen.
  • Ren, skyll og lufttørke linseetuiet hver gang du fjerne linsene. Deretter satte i frisk løsning. Sett på linseetui hver 6. måned.
  • Få en øye-omsorg utøveren er OK før du tar medisiner eller bruke aktuell øyet produkter, selv de du kjøper uten resept.
  • Risikoen for hornhinnen magesår for folk som holder med utvidet slitasje linser i over natten er 10 til 15 ganger større enn for de som bruker daglig slitasje linser bare mens våken.
  • Husk at det store flertallet av problemer med kontaktlinser er på grunn av feil rengjøring, håndtering eller iført tidsplaner.
  • Hvis linsene bør noensinne chip eller sprekk, ikke bære dem.