Digidexo.com

Hvordan å dispensere Briller som en optiker

Hvordan å dispensere Briller som en optiker


Optikere dispensere briller med protokollen som er lik den måten en farmasøyt utleverer medisiner. Reseptbelagte linser i pasientens briller må skje i henhold til en øyelege eksakte spesifikasjoner. Optikere gå på skolen i flere år eller lærling med en lisensiert optiker for å lære spesifikke ferdigheter og protokoll som trengs for å dispensere briller, inkludert bruke utstyr for å kontrollere linse resepter, tar målinger, noe som gjør justeringer i rammer og omsorg for mange forskjellige typer rammer og objektiver.

Hvordan å dispensere Briller som en optiker

Kontroller linsene er gjort i henhold til legens resept. Bruk en lensometer, en optisk maskin som leser linsestyrke. Optiker protokollen er å alltid sjekke høyre linse først, deretter til venstre. Hvis pasienten har en bifokale resept, verifisere bifokale er riktig plassert i objektivet.

Sjekk at rammen er den eksakte størrelse og stil som ble bestilt fra laboratoriet for pasienten. Kontroller at øyet størrelse, bridge størrelse og tempel størrelse matche den originale bestillingsskjemaet.

•  Plasser rammen på pasienten og be ham om å sørge for at brillene er i en komfortabel plass på neseryggen. Sjekk templene - den delen av briller som passer over ørene - for å sørge for at de følger den naturlige kurven av øret. Bunnen av tempelet bør ikke trykke inn i hodet eller pasienten kan utvikle hodepine fra trykket. Diskutere eventuelle endringer som må gjøres i måten rammen passer.

Ta glassene og justere rammer, om nødvendig. Gi glassene tilbake til pasienten.

Be pasienten hvis de rammer og resept er komfortable. Gi ham et lesekortet for å kontrollere bifokale, om nødvendig. Diskuter adaption periode for hans bestemt type objektiver og resept.

Be pasienten på rengjøring og pleie av de rammer og linser. Minn ham til å holde brillene i en sak når den ikke blir slitt for å beskytte rammen og objektiver fra skade.