Digidexo.com

Hvordan bruke appetittdempende midler for å hjelpe med Overspising

Hvordan bruke appetittdempende midler for å hjelpe med Overspising


Markedet for appetittdempende midler har vokst raskt sammen med økt bekymring for helseproblemer som fedme og diabetes. Det er viktig å bruke appetittdempende nøye for å hjelpe deg å slutte overspising og starte en sunn livsstil. Du skal lystre lege og ernæringsfysiolog advarsler om mulige bivirkninger av suppressants.

Hvordan bruke appetittdempende midler for å hjelpe med Overspising

Undertrykke appetitten med sunne kosttilskudd

•  Start en ny diett og mosjon plan uker før du setter appetittdempende midler i det daglige liv. Kosten opplever ofte problemer hvis de legger naturlige eller kunstige suppressants når kroppen gjennomgår store endringer knyttet til nye matvarer og mosjon regimenter.

Fortell legen din om eventuelle bivirkninger av reseptbelagte suppressants etter prøveperioden med en bestemt supplement. Legen din kan justere dosen, anbefaler en alternativ suppressant eller finne en annen bane som passer dine fysiologiske behov.

Hold deg unna kunstig appetittdempende med mindre du har alvorlig fedme eller besitte utsatte egenskaper for alvorlige sykdommer. Dette problemet kommer opp når dieters bruke off-the-sokkel suppressants når urter og fornuftig slanking er bedre for kortsiktig vekttap.

Kombiner organiske suppressants og vann for å hjelpe med overspising på en jevnlig basis. High-fiber matvarer og naturmidler ekspandere i magen når den kombineres med vann, noe som kan lure kroppen til lettelser food cravings.

Planlegg din bruk av appetittdempende rundt ditt treningsprogram for å maksimere sine fordeler. Du bør ikke bruke suppressants av noe slag en time før eller etter trening fordi kroppen vil kreve mat mens kroppen din er i en høy energitilstand.

Nyt epler og andre friske, rå frukt og grønnsaker fra din lokale matbutikk for å hjelpe deg med å håndtere overspising problemer. Epler har lite kalorier, høy naturlig fiber og en syrlig smak å bryte opp din dieting monotoni.

Utnytte appetittdempende midler i forbindelse med profesjonell rådgivning for å håndtere din overspising. En slanking støtte gruppen kan markere de beste og verste suppressants tilgjengelig på markedet. Terapeuter er ofte dekket av forsikringen, og lar deg ta opp langvarige problemer om kroppen din image og matvaner.

Hint

  • Test ut en resept eller lege anbefalte appetitt suppressant for en prøveperiode på to uker for å avgjøre om det er riktig passform. Noen suppressants har fysiske bivirkninger som treffer forskjellige mennesker på forskjellige måter. Du bør arbeide med legen din for å finne en alternativ suppressant hvis første forsøk ikke fungerer.