Digidexo.com

Hvordan behandle Jumping Eye

Hvordan behandle Jumping Eye


Hopping øye, eller ufrivillige øye rykninger, er medisinsk referert til som blefarospasme. Ifølge National Eye Institute, det er ikke en kur for tilstanden som 2010. Bu viktige årsaker har blitt identifisert, noe som betyr at det finnes behandlingstilbud. Disse innebære å ta skritt for å gjøre øyet rykninger mindre sannsynlighet for å inntreffe.

Hvordan behandle Jumping Eye

sove minst åtte timer hver natt for å sikre at du får tilstrekkelig hvile. Trøtthet er en vanlig årsak til hopping øyet, og tilstanden kan unngås ved å få mer hvile. Hvis det ikke er mulig å sove gjennom natten, prøve å ta naps i løpet av dagen også.

Skift koffeinholdige drikker med koffeinfrie alternativer. Prøv vann med frisk frukt eller fruktjuice i stedet. Overforbruk av koffein er kjent for å utløse de ufrivillige øye spasmer assosiert med hopping øyet.

Ta forholdsregler for å avlaste stress etter en meget tøff dag. Både angst og stress kan føre til øye rykninger. Disse tiltakene kan inkludere dyp pusting, trener, eller lytte til fengende musikk.

Bryt opp lange perioder stirrer på en dataskjerm for å unngå å belaste øynene. Du kan hvile øynene ved å ta en rask lur, sitter med øynene lukket i 15 minutter, eller gå en tur som vil tillate øynene til å fokusere på andre ting.