Digidexo.com

DIY Eye Test

DIY Eye Test


Leger vanligvis utfører akrobatiske tester på et kontor, men det er mulig å administrere en test i personvernet ditt hjem. Øyetest bære lese bokstavene i forskjellig størrelse av et diagram kalt Snellen diagram. Du står 20 meter fra diagrammet og lese så mange brev som mulig. Hvor du slutte å lese avgjør din visjon skarphet, noe som bidrar til optikere vet om du har en synsforstyrrelse. Mens du utfører testen hjemme er mulig, trenger du også en resept fra en øyelege, og du mottar en omfattende høring som går over symptomer på øyesykdommer.

DIY Eye Test

Hang en Snellen diagram på en tom vegg i et godt opplyst rom (se "Ressurser"). Heng diagrammet i øyehøyde, og fest den til veggen med tape.

Mål 20 meter fra kartet ved hjelp av målebånd. Markere dette punktet på gulvet med et stykke tape. Stå på dette punktet.

Cover ett øye med et stykke papir eller en vaskeklut.

Les hver linje av diagrammet høyt. Få noen til å stå ved siden av diagrammet for å se om du leser bokstavene riktig. Les brevene til de blir til vanskelig å se. Skriv ned den siste linjen du lett lese høyt.

Gjenta fremgangsmåten med det andre øyet.

Approach diagrammet og notere nummeret ved siden av linjen av bokstaver sist du var i stand til å lese. Dette er din synsskarphet nummer. Hvis tallet er 20/20 så har du normalt syn. Hvis tallet er 20/40, så din visjon er halvparten av normalt syn, noe som betyr at du bare se objekter klart på 20 fot, mens andre ser på 40 fot.

Consult en øyelege hvis resultatene bekymre deg. Planlegg årlige avtaler med en optiker for å fange noen synstap eller sykdom.