Digidexo.com

Hvordan behandle Bleeding Sår

Et sår er en lesjon i vevet. Sår i slimhinnen i magesekken og tolvfingertarmen blir ofte referert til som magesår. Sår som ligger i magen kalles magesår. Sår kan være svært smertefullt og føre til komplikasjoner som oppblåsthet, kvalme, oppkast og sure oppstøt. Lenge tenkt å være et produkt av for mye stress magesår forårsakes vanligvis av bakterien Helicobacter (H. pylori). NSAID-medikamenter som vanlig smertestillende midler kan også forårsake magesår. NSAIDs kan også agitere en sår og få den til å blø. Blødende magesår kan være svært farlig, og krever behandling av lege. Følgende finnes behandlinger tilgjengelig for herding blødende magesår.

Bruksanvisning

•  Avvikle bruk av NSAID-er hvis det er mulig. Dette vil bidra til å lindre ytterligere omrøring til sår og bremse eller muligens stoppe blødningen.

Start en diett av antibiotika for å behandle sår. Mange ganger leger vil bruke antibiotika for å bekjempe tilstedeværelsen av H. pylori bakterien og også for å hindre utvikling av magekreft.

Har du en endoskopi for å stoppe blødningen. Legen din vil bruke rør for å injisere løsningen inn i såret for å stoppe blødningen.

Prøv naturpreparater. Yarrow er en urt som er kjent for sine helbredende egenskaper og dets evne til å stoppe blødninger. Det kan brukes i te å bidra til å stoppe blødning sår.

Få laser kirurgi. I noen tilfeller er laserkirurgi er nødvendig for å avtette beholderen forårsaker blødning.

Tips og advarsler

  • Oppsøk lege hvis du tror du kan ha en blødning sår. Tilstanden kan bli svært alvorlig, og selv kreve en blodoverføring i noen sjeldne tilfeller.