Digidexo.com

Sedasjon odontologiske Informasjon

Rundt 30 prosent av amerikanske voksne ikke får tannbehandling fordi de er engstelige for å gå til tannlegen, ifølge Dental Organisasjonen for Bevisst Sedasjon. Sedasjon tannbehandling er et nyttig alternativ for slike mennesker.

Identifikasjon

Sedasjon tannbehandling bruker medisiner for å slappe av pasienter eller sette dem til å sove før tannarbeid.

Typer

Bruken av muntlige sedativa er den vanligste metoden for sedasjon tannbehandling i USA og Canada, ifølge Consumer Guide to Dentistry. Gass slik som lystgass og intravenøse medikamenter kan også anvendes til å forårsake sedasjon for dentale prosedyrer.

Misforståelse

Noen kaller sedasjon tannbehandling søvn tannbehandling, men pasientene trenger faktisk ikke sove under inngrepet.

Risiko

The American Dental Association rapporterer risiko for sedasjon tannbehandling er lik de som er forbundet med narkose. Risiko for anestesi inkluderer kvalme, oppkast, lungebetennelse, hjerneslag, hjerteinfarkt og plutselig død, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

De alvorlige risiko for sedasjon tannbehandling er sjeldne, ifølge Sedasjon odontologiske Info Center. For å minimere risikoen for å oppleve en komplikasjon fra sedasjon odontologi, sørg for å fortelle tannlegen din om eventuelle medisiner du tar eller noen helsemessige forhold som du lider.