Digidexo.com

Type 2 diabetes ernæring retningslinjer

Type 2-diabetes utvikles fordi kroppen ikke produserer nok insulin til å behandle glukose man spiser eller fordi cellene blir resistente mot insulin. Glukose kan ikke gå inn i cellene der kroppen omdanner det til energi. Riktig ernæring og vekttap (hvis personen er overvektig) effektivt kan forsinke type 2 diabetes.

Fakta

Når en person har type 2 diabetes, er hans kropp systemet ikke produserer nok insulin til å behandle maten han spiser. Glukose i maten forblir i blodet og til slutt går til nyrene hvor nyrene utstøter det. En del av type 2 diabetes behandling er å kontrollere både av typen og mengden av mat en person forbruker for å gjøre det lettere for insulin som er fremstilt for å behandle glucose.

Betydning

Når det er en mindre mengde mat til prosessen, kan mengden av insulin som produseres være nok til å behandle det. Visse typer matvarer er lettere å behandle på grunn av de næringsstoffer som de inneholder. For eksempel enkle frukt og grønnsaker inneholder viktige vitaminer og mineraler som ikke trenger å bli brutt i mindre deler. Komplekse karbohydrater, som raffinert sukker og bearbeidet mat, trenger å bli brutt ned til grunnenheter først. Da insulin ekstrakter og behandler insulin slik at den kan gå inn i cellene. Denne to-trinns prosess betyr at det er mer arbeid for å gjøre tilgjengelig insulin.

Retningslinjer

Hvis du har type 2 diabetes, de grunnleggende retningslinjer for ernæring, ifølge Palo Alto Medical Foundation, er å gå ned i vekt hvis du er overvektig, kontrollere blodsukkeret og forebygge eller forsinke andre kjente risikoer forbundet med å ha diabetes. For å følge disse retningslinjene, må du gjennomføre et måltid plan som inneholder en overflod av frukt og grønnsaker, samtidig som mat med høyt sukker til en svært begrenset inntak. Du må også inkludere karbohydrater i måltidene dine, men begrense inntaket av matvarer som inneholder karbohydrater. I tillegg bør du endre måten du spiser mat generelt. I stedet for tre større måltider per dag, spise små mengder mat minst seks ganger om dagen. Dette holder blodsukkeret på rett kjøl slik at du ikke risikerer lavt blodsukker. Spise små mengder seks ganger dagen gjør det også lettere på kroppen din til å behandle glukose siden det kommer på små jevn mellomrom.

Foods

Selv om kostholdet kan variere fra person til person, som regel er det trygt å si at en diabetiker kan ikke spise for mye frukt eller grønnsaker. Diabetikere bør også spise fisk, skinn kylling og kalkun. En diabetiker kan spise magert rødt kjøtt i begrensede porsjoner. I stedet for å bruke raffinert (hvitt) sukker, mel og ris, bruker brun. Spis fullkorn brød, for eksempel rug og pumpernickel. Hold deg unna høye kalori søte desserter og konsumere alkohol i moderate eller helst ikke i det hele tatt.

Fordeler

Stikker med retningslinjene ernæring for type 2 diabetes kan gjøre det mulig å gå av medisiner dersom du bruker en. Du reduserer risikoen for andre alvorlige diabetesrelaterte komplikasjoner og sykdommer. Hvis du er overvektig, mister vekt generelt gjør at du føler deg bedre, øker sjansene dine for gjenværende i god helse og legger til utseendet ditt.