Digidexo.com

Hvordan forberede en allergi test

Hvordan forberede en allergi test


En allergi test er en enkel prosedyre som utføres i et legekontor. Vanligvis en hudtest, fastslår en allergi test hva allergener du er følsom for. Denne informasjonen er viktig når man skal avgjøre hvordan du behandler dine allergisymptomer. Allergitester kan trygt utføres på mennesker i alle aldre, og det er lett å forberede seg på en.

Bruksanvisning

•  Finn en allergolog / immunolog å gjøre testing. Ditt primære omsorg lege eller helse forsikringsselskap er gode ressurser for å finne disse spesialister opplært til å arbeide med allergier.

Gi legen en fullstendig medisinsk historie. Allergi kan kjøre i familier, så familien din historie kan være nyttig i diagnostisering din allergi.

Snakk med legen din om din allergi symptomer, hvordan du vanligvis behandler dem og om at behandlingen er vellykket. Denne informasjonen kan hjelpe legen forberede allergi test ved å foreslå hva allergener kan være ansvarlig for din allergi.

avsløre alle de medisiner du tar før allergi test. Antihistaminer, trisykliske antidepressiva og enkelte halsbrann medisiner kan forstyrre dine allergitester og må avvikles. Fordi noen medisiner ta lengre tid enn andre for å bli eliminert fra kroppen din, kan du ha å utsette allergi test i opptil 10 dager for å forberede systemet.

Diskuter blod allergitester med legen din hvis du ikke klarer å avslutte medisinering som vil påvirke en hud allergi test. Blodallergitester er ikke så sensitiv som hud allergitester, men de kan være nødvendig i noen tilfeller.

Planlegg din hud allergi test når du har et par gratis timer. Skin allergi tester er utført i legens kontor og kan ta litt tid hvis du blir testet for mange allergener. Du vil også måtte vente 15 til 20 minutter for huden din til å reagere på allergener.

Tips og advarsler

  • Du kan gå tilbake til arbeidet umiddelbart etter en hud allergi test. Selv om du har positive reaksjoner på visse allergener, vil elveblest gå bort i løpet av en halv time.
  • Hvis du har alvorlig eksem eller psoriasis på armene eller ryggen, kan du ikke være i stand til å ha en hud allergi test. I slike tilfeller kan du ha for å få en blod allergi test.
  • Hvis du må ha en blod allergi test, bør du forberede deg for at resultatene skal være mangelfulle. Blodallergitester er ikke så definitive som hud allergitester, og de vil kreve tolkningen av legen.