Digidexo.com

Botemidler for Spinalstenose

Spinal stenose er når innsnevring av ryggmargen forårsaker klem nerver. De klemte nerver forårsake symptomer som inkluderer kronisk smerte i baken og nummenhet eller tap av følelser i de nedre ekstremiteter (ben, lår, føtter, etc). Pasienter med diagnosen spinal stenose kan også oppleve halting og / eller en redusert evne til å engasjere seg i fysisk aktivitet. Spinal stenose rammer først og fremst de aldre 60 og eldre. Det er ca 400 000 amerikanere med spinal stenose.

Symptomer

Vanlige symptomer er en vedvarende smerte, enten kjedelig eller skarp, i nedre del av ryggen eller baken. Den verke kan bli uttalt når du går eller engasjere seg i fysisk aktivitet. Dette verke kan også være ledsaget av smerter som stråler i bena og lårene, nummenhet i nedre ekstremiteter, problemer med å flytte bena eller svakhet. Denne smerten er vanligvis ikke svekket av smertestillende, men kan bli redusert når du setter deg ned.

Diagnose

Leger begynne med å ta din medisinske historie for å identifisere mulige årsaker til ryggsmerter. En fysisk undersøkelse følger, der legen observerer graden av inhibering av bevegelse og nivået av smerte. Endelig kan MRI, CAT skanner, en myelogram, eller et bein scan gis for å fastslå den spesifikke årsaken til smertene.

Ikke-kirurgiske Cures

Vanligvis leger anbefaler nonsurgical kurer for spiral stenose som den første linjen av behandling. Nonsurgical kurer omfatte fysioterapi, hvile eller bruk av støtteinnretninger (rygg bukseseler, etc.). Smertestillende, inkludert NSAIDS (non-steroide anti-inflammatoriske legemidler), analgetika eller epidural steroidinjeksjoner kan også anbefales til hjelp i smertebehandling mens spinal stenose er healing.

Kirurgiske Cures

Kirurgi er generelt ikke anbefalt til andre former for behandling mislykkes. Det er fire operasjoner utviklet for å kurere spiral stenose: spinal fusion, laminotomy, foraminotomy eller laminektomi.

Alternative behandlinger

Alternative behandlinger inkluderer akupunktur, kranial-sacral terapi, kiropraktikk manipulasjon og svensk massasje. Akupunktur og kraniesakralterapi både innebære bruk av trykkpunkter. Chiropractic omsorg innebærer omstillingen av ryggraden. Svensk massasje innebærer massasje av vevet i ryggen for å lindre spenninger og smerter. Disse behandlingene vanligvis behandle symptomene på spinal stenose, snarere så årsaken.